Facebook Pixel Ντίνος Μήτογλου: Αυτή είναι η τιμωρία του Μήτογλου - Βαριά καμπάνα που τον βάζει στον… πάγο!
Μπάσκετ
| 2023-02-07 15:45:00

ΣΟΚ για Μήτογλου, αυτή είναι η τιμωρία του - Βαριά η "καμπάνα", πότε θα ξαναπαίξει μπάσκετ!

Sportdog Team
ΣΟΚ για Μήτογλου, αυτή είναι η τιμωρία του - Βαριά η "καμπάνα", πότε θα ξαναπαίξει μπάσκετ!

Η εξέλιξη δεν ήταν η χειρότερη, αλλά σίγουρα πρόκειται για βαριά ποινή. Όπως είχαμε επαναλάβει, ολό αυτό το διάστημα μιλούσαμε για μια φοβερά συνθέτη υπόθεση που θα καθορίσει την καριέρα του διεθνούς φόργουορντ/σέντερ.

Ο Ντίνος Μήτογλου στις 7 Δεκεμβρίου του 2022 απολογήθηκε για την γνωστή υπόθεση ντόπινγκ και πλέον, έμαθε τη βαρύτατη ποινή που του επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό. Αυτή λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες αφορά αποκλεισμό του από το μπάσκετ για 2,5 χρόνια! 

Όπως είχαμε επαναλάβει, ολό αυτό το διάστημα μιλούσαμε για μια φοβερά συνθέτη υπόθεση που θα καθορίσει την καριέρα του διεθνούς φόργουορντ/σέντερ. Όποια "καμπάνα" και αν του καταλογιζόταν, θα συμπεριλαμβανόταν μέσα και όλο το διάστημα που είχε ήδη μείνει εκτός ο παίκτης. 

Τα βασικά σενάρια ήταν εδώ και καιρό δύο. Το πρώτο να τιμωρηθεί με 4 χρόνια αποκλεισμό, αν του αναγνωριζόταν δόλος. Κάτι που ήταν απίθανο να συμβεί. Άλλωστε αν κάτι επιχειρούσε να αποδείξει όλη αυτή την περίοδο η πλευρά του παίκτη, ήταν ακριβώς αυτή η έλλειψη δόλου από μεριάς του.

Το δεύτερο σενάριο και πιθανότερο, ήταν πρωτόδικα να υποστεί ποινή διετούς αποκλεισμού. Εν τελεί η τιμωρία αφορούσε 2,5 και όχι 2 χρόνια. Η απόφαση είναι εφέσιμη και δεδομένα, ο Μήτογλου θα ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά του. Αν πάντως δεν πέσει η ποινή, τότε ο Έλληνας ψηλός θα μπορεί ν' αγωνιστεί από τη σεζόν 2024-2025! Ούτε του χρόνου δηλαδή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags