Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέα ανάρτηση με... νόημα και λεωφορείο από ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού - "Αυτός ο στόχος τους... " (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 16:32:00

Νέα ανάρτηση με... λεωφορείο από ΑΕΚ για Ολυμπιακό - "Μη τους δώσετε τη χαρά να φύφουν" (Vid)

Sportdog Team
Νέα ανάρτηση με... λεωφορείο από ΑΕΚ για Ολυμπιακό - "Μη τους δώσετε τη χαρά να φύφουν" (Vid)

Συνεχίζεται ο... πόλεμος αναρτήσεων και ανακοινώσεων ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ της Ένωσης και του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους της Ένωσης να ποστάρουν ένα βίντεο με... νόημα ενόψει του αγώνα.

ΑΕΚ: Χωρίς τέλος είναι οι... μπηχτές, εκτός των ανακοινώσεων, μεταξύ της Ένωσης και του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και με αφορμή τα όσα συνέβησαν την Κυριακή (5/2) στο Περιστέρι.

Έτσι το απόγευμα της Τρίτης (7/2), λίγο μετά την ανακοίνωση - απάντηση της Ένωσης στα όσα ανέφερε ο Ολυμπιακός νωρίτερα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ανέβασαν ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της ομάδας στο instagram όπου δείχνει ένα κόκκινο λεωφορείο να κάνει αναστροφή, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά "Αυτός είναι ο στόχος τους, μην τους κάνετε το χατίρι", θέλοντας να στείλουν μήνυμα στον κόσμο να συμπεριφερθεί κόσμια μιας και στόχος των Ερυθρόλευκων είναι με το παραμικρό να αποχωρήσουν.

"Θεωρούμε προσβλητικό για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους μας να προβούμε σε τοποθέτηση-απάντηση απέναντι στην υπέρτατη χυδαιότητα. Αυτή την φορά δεν δίστασαν να βεβηλώσουν την μνήμη ακόμη και των νεκρών οπαδών μας. Κάτι που δυστυχώς δεν μας προκαλεί έκπληξη. Ας τους κρίνει η κοινή γνώμη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από εμάς.

Καλούμε μόνο τους φιλάθλους μας να αγνοήσουν την επιχείρησή τους να δυναμιτίσουν ακραία το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης. Αγνοήστε τους, μην τους δώσετε την χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν αναστροφή και να φύγουν, όπως έχουν ήδη προαναγγείλει", είχε αναφέρει προηγούμενη ανάρτηση της ΑΕΚ λίγο νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρωτάθλημα της μεζούρας"; - Ο Μελισσανίδης το σχεδίαζε 2 χρόνια - Απέναντι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags