Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Αυτοί που θα έρθουν να παίξουν δεν έχουν σχέση με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 14:23:00

Κετσετζόγλου: "Αυτοί που θα έρθουν να παίξουν δεν έχουν σχέση με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Αυτοί που θα έρθουν να παίξουν δεν έχουν σχέση με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού"

Την ανάγκη να θυμούνται οι φίλοι της ΑΕΚ που θα βρεθούν στην "OPAP Arena" ότι παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού δεν σχετίζονται με την ανακοίνωση τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτηση που πρέπει να δείξει ο κόσμος της ΑΕΚ στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό επικεντρώθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Τάσου Νικολογιάννη-Σταύρου Χονδροθύμιου, τόνισε ότι (ειδικά στη μαύρη σημερινή επέτειο της θύρας 7) δεν θέλει να σχολιάσει την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Eρυθρόλευκοι.

Τόνισε ωστόσο ότι όσοι βρεθούν στις εξέδρες της «OPAP Arena» πρέπει να θυμούνται ότι εκείνοι που θα έρθουν να παίξουν το παιχνίδι δεν έχουν σχέση με την ανακοίνωση (και πρέπει να φιλοξενηθούν με τον ίδιο άριστο τρόπο που φιλοξενήθηκε η αποστολή της «Ένωσης» στο Καραϊσκάκη).

Κατά τ’ άλλα, τόνισε ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο κι άλλων αλλαγών στην ενδεκάδα πλην της εισόδου Στάνκοβιτς, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη (εξαιτίας των προ-ελέγχων που θα υπάρχουν) να μην πλησιάσουν το γήπεδο φίλαθλοι χωρίς εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφαίρεση βαθμών στον Ατρόμητο για τα δοκάρια - Ποινή και για την ΑΕΚ - Πότε βγαίνει η απόφαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags