Facebook Pixel "Πάρτι" για Μαρσέλο με... 80.000 καλεσμένους!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-07 21:08:00

"Πάρτι" για Μαρσέλο με... 80.000 καλεσμένους!

Sportdog Team
"Πάρτι" για Μαρσέλο με... 80.000 καλεσμένους!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι αξιαγάπητος και στην πατρίδα του και η μεταγραφή του στη Φλουμινένσε προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού

Ένα μεγάλο πάρτι, που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (10/3) στο γήπεδο «Maracana», ετοιμάζει η Φλουμινένσε, προκειμένου να παρουσιάσει τον Μαρσέλο. «Ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε τον Μαρσέλο με ανοιχτές αγκάλες, οπαδοί των τρικολόρ!» ανέφερε ο σύλλογος του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου ο 34χρονος αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του, παίζοντας από το 2005 (σε ηλικία 17 ετών) έως το 2007 στην πρώτη ομάδα, και σε 40 ματς σημείωσε έξι γκολ και είχε τρεις ασίστ, πριν παραχωρηθεί (τον Ιανουάριο του 2007) στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να διαδεχθεί τον Ρομπέρτο Κάρλος.

 Ο Μαρσέλο, όπως είναι γνωστό, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στις 24 Φεβρουαρίου, και επέστρεψε στη Βραζιλία 16 χρόνια αφότου ξεκίνησε τη διαδρομή του στην Ευρώπη, με πέντε τίτλους Champions League, που κατέκτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 Η Φλουμινένσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων της Βραζιλίας  περιμένει ένα γεμάτο «Maracana» (χωρητικότητα 78.838 θεατές). Η είσοδος για τα μέλη θα είναι δωρεάν και για τους υπόλοιπους το εισιτήριο θα κοστίζει μεταξύ 1 και 2 ευρώ. Πριν την παρουσίαση, οι φίλαθλοι θα μπορούν να απολαύσουν μια συναυλία του δημοφιλούς ράπερ Φιλίπε Ρατ. Αμέσως μετά θα παρουσιαστεί ο Μαρσέλο που θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 12 και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ στην αίθουσα του γηπέδου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην εξέδρα με απόφαση Μίτσελ - Η πρώτη… καμπάνα στον Ολυμπιακό - Γι αυτό τον "εξαφάνισε"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags