Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σέρχι Κανός: Τι γίνεται με Κανός στον Ολυμπιακό; "Είναι δανεικός" η ενημέρωση της Μπρέντφορντ! (pics)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-14 10:14:00

Τι γίνεται με Κανός στον Ολυμπιακό; "Είναι δανεικός" η ενημέρωση της Μπρέντφορντ! (pics)

Sportdog Team
Τι γίνεται με Κανός στον Ολυμπιακό; "Είναι δανεικός" η ενημέρωση της Μπρέντφορντ! (pics)

Ο Σέρχι Κανός κάνει χαμό στον Ολυμπιακό και ήδη, οι άνθρωποι των Πειραιωτών σκέφτονται πως θα τον κρατήσουν στο λιμάνι.

Ολυμπιακός - Σέρχι Κάνος: Ανεξάρτητα από το γκολ που πέτυχε στην OPAP Arena, ο Κανός έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός εξτρέμ είναι από τους παίκτες που έχουν αλλάξει μεσοεπιθετικά τους Ερυθρόλευκους, σε μία από τις καλύτερες μεταγραφές των Πειραιωτών όχι μόνο τον Ιανουάριο, αλλά κι από το καλοκαίρι κιόλας.

Όταν ανακοίνωνε τον παίκτη η ΠΑΕ, δεν έκανε πάντως σαφές αν η απόκτησή του έγινε με κανονική μεταγραφή. Συγκεκριμένα ανέφερε το εξής:

Η Μπρέντφορντ από τη μεριά της σε επίσημη ανακοίνωσή της τότε, ήταν ξεκάθαρη. Ο Σέρχι Κανός έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανειμού στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι:

Μάλιστα η αγγλική ομάδα παρακολουθεί στενά τα όσα κάνει ο Ίβηρας άσος στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας και θέμα στο επίσημο σάιτ της για το γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ στην OPAP Arena:

Όπως γίνεται κατανοητό, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα κληθεί μετά το τέλος της σεζόν να καθίσει ξανά στο τραπέζι με την Μπρέντφορντ, αν θέλει να κρατήσει στο λιμάνι τον Κανός. Εκτός αν πληρωθεί μονομερώς κάποια ρήτρα από τους Ερυθρόλευκους, η οποία ουσιαστικά θα επεκτείνει αυτόματα την παραμονή του Ισπανού εξτρέμ στο Φάληρο. Σημειώνεται, πως η χρηματιστηριακή αξία του Κανός ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags