Facebook Pixel Super League: Νίκη θρίλερ στο 90’ για τον Αστέρα - Ο Άλβαρες "ξέρανε" τον Παναιτωλικό με γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-18 18:59:00

Νίκη θρίλερ στο 90’ για τον Αστέρα - Ο Άλβαρες "ξέρανε" τον Παναιτωλικό με γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη θρίλερ στο 90’ για τον Αστέρα - Ο Άλβαρες "ξέρανε" τον Παναιτωλικό με γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε με νίκη στα Πλέι Άουτ, καθώς επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού εντός έδρας χάρη σε υπέροχο γκολ του Φεντερίκο Άλβαρες στο 90'.
 

Με συναρπαστικό τρόπο ξεκίνησαν τα Πλέι Άουτ της Super League, αφού ο Αστέρας Τρίπολης κατέβαλε την αντίσταση του Παναιτωλικού (2-1) χάρη σε γκολ του Άλβαρες στο 90ό λεπτό.

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις της αναμέτρησης στο novasports.gr

Στις 17 νίκες διεύρυνε το αήττητο του απέναντι στον Παναιτωλικό ο Αστέρας Τρίπολης, στην πρεμιέρα των play out της Super League. Οι Αρκάδες νίκησαν 2-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον Άλβαρες να διαμορφώνει στο 90΄ το τελικό σκορ, σημειώνοντας και το πρώτο του τέρμα τη φανέλα του Αστέρα. 

Ο Αστέρας μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, έλεγξε τον ρυθμό, είχε τις ευκαιρίες στην εκκίνηση της αναμέτρησης και δεν άργησε να προηγηθεί. Στο 31΄ και μετά από εξέταση του VAR ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μονομαχία των Καστάνιο με τον Χουχούμη και ο Μπαράλες με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το 2-0, αλλά στο 50΄ ο Παναιτωλικός πέτυχε την ισοφάριση, όταν ο Χουχούμης έκλεψε την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Κολοβό, που με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-1. Οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να κρατήσουν έστω τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Άλβαρες στο 90΄ φρόντισε να επιβεβαιώσει την υπεροχή του Αστέρα, γράφοντας το τελικό 2-1. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλβαρες - Χουάνπι, Ανέστης, Μλάντεν, Κολοβός

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μουνάφο, Ριέρα (45' Τιλίκα), Σίτο (68' Ζουγκλής), Μπερτόγλιο, Μπαράλες

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Λάρσον, Μλάντεν, Κολοβός, Χουάνπι (64' Ντίας), Ντουάρτε, Σενγκέλια (64' Νοσίρου), Πέδρο (74' Καρέλης)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags