Facebook Pixel Sportdog.gr | "Κόλλησε" στο μηδέν ο Παναθηναϊκός Β’ - Νίκη-ανάσα για Ηρακλή Λάρισας
| 2023-03-18 19:18:00

"Κόλλησε" στο μηδέν ο Παναθηναϊκός Β’ - Νίκη-ανάσα για Ηρακλή Λάρισας

Sportdog Team
"Κόλλησε" στο μηδέν ο Παναθηναϊκός Β’ - Νίκη-ανάσα για Ηρακλή Λάρισας

Οι Πράσινοι έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Νίκης Βόλου, ενώ η ομάδα της Λάρισας επιβλήθηκε με 2-1 της Βέροιας.
 

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε στον Βόλο το ματς ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Παναθηναϊκό Β’ (0-0) για τον Βόρειο Όμιλο της Superleague 2.. Οι γηπεδούχοι με αυτό το αποτέλεσμα έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν τον ΠΑΟΚ Β’ στη δεύτερη θέση και παρέμειναν πέμπτοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι 7οι με 18.

Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας, ο Ηρακλής Λάρισας πήρε σπουδαία νίκη επικρατώντας με 2-1 της Βέροιας. Ένα τρίποντο που ανέβασε την ομάδα του κάμπου πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 16 βαθμούς, ούσα στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο που πλέον βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Η Βέροια… πάγωσε τους Λαρισαίους μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Ιωάννου με σουτ να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Παρόλα αυτά, η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε 20 λεπτά αργότερα με πέναλτι του Κάσας, ο οποίος έγραψε το 1-1 και ο Κέρι στο φινάλε του ημιχρόνου υπέγραψε την ανατροπή. Μάλιστα, ο Ηρακλής Λάρισας κράτησε το υπέρ του προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα παίρνοντας μια σπουδαία νίκη (2-1). Στην τελευταία φάση του αγώνα δε, η Βέροια έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Περδίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags