Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φοβερές ατάκες Γιοβάνοβιτς ενόψει ΑΕΚ - "Οι μεγάλες ομάδες δεν αλλάζουν - Για κάποιους μπορεί να ήταν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-18 20:48:00

Φοβερές ατάκες Γιοβάνοβιτς ενόψει ΑΕΚ - "Οι μεγάλες ομάδες δεν αλλάζουν - Για κάποιους μπορεί να ήταν..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Γιοβάνοβιτς ενόψει ΑΕΚ - "Οι μεγάλες ομάδες δεν αλλάζουν - Για κάποιους μπορεί να ήταν..."

Γιατί θεωρεί ότι τα Πλέι οφ έχουν...  ξεκινήσει καιρό τώρα και πώς θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παναθηναϊκός: Στον ανταγωνισμό που υπάρχει την εφετινή σεζόν στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά και στη διαφορετική στόχευση που έχει ο Παναθηναϊκός στα εφετινά play off στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην COSMOTE TV, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (19/3), στην εκπομπή Sportshow πριν το παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, μιλώντας για τη δυναμική του «τριφυλλιού», που μπορεί να υποστηρίξει τους υψηλούς στόχους του και υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχουν... μυστικά ανάμεσα στους «πράσινους» και την ΑΕΚ.

«Οι μεγάλες ομάδες δεν αλλάζουν το αγωνιστικό τους προφίλ. Αυτό ισχύει για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες, περιμένω ένα καλό, ανταγωνιστικό και ανοιχτό παιχνίδι. Με όποιον και να παίζαμε την πρώτη αγωνιστική των play off θα ήταν σημαντικό το ξεκίνημα» τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Βάσει των όσων είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω την αίσθηση που τα play off είχαν ξεκινήσει νωρίτερα για αρκετές ομάδες. Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, κάνει καλό πρωτάθλημα».

Για την κατάσταση στην οποία μπαίνει ο Παναθηναϊκός στην εφετινή σειρά των αγώνων κατάταξης, ο Γιοβάνοβιτς ανέφερε πως: «Είναι διαφορετικά για εμάς τα φετινά play off, συγκριτικά με πέρυσι που είχε κριθεί το πρωτάθλημα και ουσιαστική η δεύτερη θέση. Η περσινή εικόνα μας με την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλλου, σε συνδυασμό με την ιστορία του Παναθηναϊκού μας "ανάγκασε" να έχουμε υψηλούς στόχους.

Για κάποιους μπορεί να ήταν... γρήγορο, για κάποιους άλλους υπερβολικό, αλλά ξέραμε πως είμαστε μια ομάδα η οποία μπορεί να υποστηρίξει στους στόχους της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Case study Sportdog: Ακλόνητος πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός! Αλλαγές για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags