Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού πριν το ματς με τον Βόλο μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναφέρθηκε -μιλώντας στον Γιάννη Σταυρόπουλο- στο πλάνο του Μίτσελ, τονίζοντας ότι θα τους παρατάξει με Φορτούνη-Χάμες, αλλά όχι με τρία δεκάρια. Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι στο τελευταίο παιχνίδι που είχαν συνυπάρξει ήταν στο 6-1 επί του Παναιτωλικού, με τον Μπιέλ να λείπει και από το συγκεκριμένο ματς.
Σε ό,τι αφορά τους γηπεδούχους επεσήμανε το πόσο σημαντικό θα είναι για τον Ολυμπιακό να μην μείνει πίσω στο σκορ, αφού «μπλέκεις άσχημα με τον Βόλο, όταν προηγείται».
Για το θέμα με τον μη ορισμό elite διαιτητών, σχολίασε: «Κάνει ό,τι θέλει ο Μπένετ. Λέει η Λίγκα σου πληρώνουμε elite διαιτητές και δεν φέρνει elite διαιτητές».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον… αέρα κορυφαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό - Χαλάει η συμφωνία λόγω αλλαγής προπονητή!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο