Facebook Pixel Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να κάνει ό,τι ο… Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια»
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 13:21:00

Ατάκα Νικολογιάννη λίγο πριν το ντέρμπι: "Ο ΠΑΟ δεν πρέπει να κάνει ο,τι ο Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια"

Sportdog Team
Ατάκα Νικολογιάννη λίγο πριν το ντέρμπι: "Ο ΠΑΟ δεν πρέπει να κάνει ο,τι ο Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια"

Ακούστε τα νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι τελείως διαφορετικά τα φετινά πλει οφ από τα περσινά και αυτό επισήμανε ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις που θα δούμε πριν από το ντέρμπι. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε την έξοδό του στην Ευρώπη, ενώ τώρα είναι άλλα τα δεδομένα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ έχασε το αήττητο στην έδρα της την προηγούμενη Κυριακή, αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Αν πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός, πάει στο +5 από την ΑΕΚ και διατηρεί τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και πάει με διαφορετική ψυχολογία στη συνέχεια της διαδικασίας».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Σε διαφορετική περίπτωση, θα κληθεί να διαχειριστεί μία κουβέντα που θα ανοίξει για δύο εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντική η απουσία του Σπόραρ, ο οποίος είναι ένας από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας».

Όσο για το πώς πρέπει να προσεγγίσει το ματς ο Παναθηναϊκός; «Δεν πρέπει να πάει όπως ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε τόσο μικρή κατοχή και η ΑΕΚ έκανε ευκαιρίες. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία, όχι παθητικό ρόλο», σημείωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags