Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα: Εκεί στάθηκε ο Αλμέιδα μετά την ισοπαλία με ΠΑΟ - "Ήταν ένας τελικός" - Αισιόδοξος για το μέλλον (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 00:23:00

Εκεί στάθηκε ο Αλμέιδα μετά την ισοπαλία με ΠΑΟ - "Ήταν ένας τελικός" - Αισιόδοξος για το μέλλον (vid)

Sportdog Team
Εκεί στάθηκε ο Αλμέιδα μετά την ισοπαλία με ΠΑΟ - "Ήταν ένας τελικός" - Αισιόδοξος για το μέλλον (vid)

Χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες εμφανίστηκε στις δηλώσεις του Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ματίας Αλμέιδα: Αρκετά αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι το παιχνίδι ήταν ένας τελικός, ενώ ακόμα μένουν άλλοι 9 για τον τίτλο.

Για το παιχνίδι, την ένταση και τη διαιτησία: «Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν τελικός. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν έναν τελικό. Πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις φάσεις καθαρές για γκολ. Και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο, στα 10 δευτερόλεπτα είχαμε την πρώτη φάση και αυτόματα είχαμε κι εμείς κάποιες φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε καλύτερα τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάτι άλλο».

Για την «οικονομία» των πλέι-οφ: «Είναι 10 παιχνίδια. Μένουν άλλα 9 και πρέπει να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Είμαστε μια ομάδα που δείχνει ότι θέλει να παίζει. Αυτό κάνουμε πάντα, έχουμε όρεξη για να παίζουμε», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία - "βόμβα" από Καρυπίδη κατά Μπαλτάκου - "Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags