Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ατάκα με νόημα από τον Γιοβάνοβιτς για την διαιτησία - "Εφόσον φέρνουμε διαιτητές από το εξωτερικό..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 01:00:00

Ατάκα με νόημα από τον Γιοβάνοβιτς για την διαιτησία - "Εφόσον φέρνουμε διαιτητές από το εξωτερικό..."

Sportdog Team
Ατάκα με νόημα από τον Γιοβάνοβιτς για την διαιτησία - "Εφόσον φέρνουμε διαιτητές από το εξωτερικό..."

Ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τη διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 στην έδρα της ΑΕΚ για την πρεμιέρα των play-offs αλλά διατήρησε τη θέση του στην κορυφή του πίνακα.

Ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το αποτέλεσμα αλλά και έδωσε και το δικό του σχόλιο για τη διαιτησία.

«Σε γενική εικόνα να μην συμφέρει καμία ομάδα, στα μεγάλα παιχνίδια και δη στα playoffs όλοι οι βαθμοί θα είναι χρήσιμοι μέχρι το τέλος. Δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν το έχω κάνει ποτέ, αισθάνομαι άσχημα. Θα συμφωνήσω πως σε ένα πρωτάθλημα και playoffs με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο, χρειαζόμαστε, είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε, είχε όχι πιο υψηλό επίπεδο διαιτητών. Είναι το πιο απλό που μπορώ να πω.

Ζούμε σε ένταση, μετά από αρκετά χρόνια τέσσερις ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, εμείς που είμαστε υπεύθυνοι οι προπονητές και οι παίκτες να κάνουμε τα πάντα ώστε να κρατάμε χαμηλά τους τόνους και να βοηθήσουμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο, αλλά εκτός την ετοιμότητα των ομάδων χρειαζόμαστε και τη συμπαράσταση εφόσον φέρνουμε ανθρώπους από το εξωτερικό να σφυρίξουν σε ένα πιο ψηλό επίπεδο».

Για το τι του άρεσε περισσότερο και όχι: «Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να ελέγξουμε περισσότερο τον ρυθμό. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί και τόσο δημιουργικοί για να μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Ένα κομμάτι του παιχνιδιού τακτικά ήταν αυτό που είχαμε τη μπάλα. Ανασταλτικά δεν δεχτήκαμε φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ενώ ξεκινήσαμε με την καλύτερη φάση του παιχνιδιού που θα μπορούσε να μας δώσει το προβάδισμα η ΑΕΚ εν συνεχεία κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό, κάτι φυσιολογικό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags