Facebook Pixel Sportdog.gr | "Τέλος το παραμύθι για Παναθηναϊκό - Ας το πει ανοιχτά επιτέλους η ΑΕΚ - Διαιτησία της παράγκας"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 00:54:00

"Τέλος το παραμύθι για Παναθηναϊκό - Ας το πει ανοιχτά επιτέλους η ΑΕΚ - Διαιτησία της παράγκας"!

Sportdog Team
"Τέλος το παραμύθι για Παναθηναϊκό - Ας το πει ανοιχτά επιτέλους η ΑΕΚ - Διαιτησία της παράγκας"!

Το μήνυμα το πήραμε σήμερα πρώτη αγωνιστική των play offs. Στην Νέα Φιλαδέλφεια ο Ντάμπανοβιτς θύμισε….Έλληνα διαιτητή και έκανε, ότι περνάει από το χέρι του για να δώσει στην ΑΕΚ και τη νίκη. Μιλάμε για διαιτητικά όργια, που μας θύμισαν εποχές παράγκας.

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα διαιτητικά όργια εποχής παράγκας, που είδαμε από τον Νταμπάνοβιτς, που δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στον Παναθηναϊκό, δεν απέβαλε τον Αμραμπατ, αλλά ο καλύτερος Παναθηναϊκός δεν λύγισε.

Ο Νταμπάνοβιτς και ο varίστας δεν έδωσαν καθαρό πέναλτι σε χέρι του Χατζισαφί στο 32. Απλωμένο χέρι, καθαρό χέρι, πέναλτι μαρς το έπνιξαν και ο Νταμπάνοβιτς και ο Εστέβες.Τα περί μαρκαρίσματος του Κουρμπέλη στον Χατζισαφί είναι παραμύθια της Χαλιμάς και όσοι τα λένε κάνουν το άσπρο μαύρο. Στο 31 ο Αμραμπάτ έκανε καθαρό φάουλ με δύναμη στα πόδια του Χουάνκαρ, αλλά δεύτερη κίτρινη δεν πήρε ποτέ. Όπως δεν πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 37 ο Αμραμπατ που έκοψε με το χέρι την πάσα του Μπρινιόλι. Δηλαδή με λίγα λόγια στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει κερδίσει ένα πέναλτι και να παίζει με παίκτη παραπάνω. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags