Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Λίγοι το κατάλαβαν - "Πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ με Ζίβκοβιτς στο ντέρμπι - Τι ισχύει για τον Σέρβο
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 19:45:00

Λίγοι το κατάλαβαν - "Πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ με Ζίβκοβιτς στο ντέρμπι - Τι ισχύει για τον Σέρβο

Sportdog Team
Λίγοι το κατάλαβαν - "Πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ με Ζίβκοβιτς στο ντέρμπι - Τι ισχύει για τον Σέρβο

Το χρονόμετρο στο ηλεκτρονικό πίνακα του Κ. Βικελίδης έδειχνε το 88ο λεπτό και ο Ομάρ Ελ Καντουρί ετοιμαζόταν να περάσει στο παιχνίδι ως τελευταία αλλαγή για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Το χρονόμετρο στο ηλεκτρονικό πίνακα του Κ. Βικελίδης έδειχνε το 88ο λεπτό και ο Ομάρ Ελ Καντουρί ετοιμαζόταν να περάσει στο παιχνίδι ως τελευταία αλλαγή για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Η αρχική απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν να βγει από το παιχνίδι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, όμως ο Αντρια Ζίβκοβιτς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού του και έτσι ήταν εκείνος που αντικαταστάθηκε.

Προς στιγμή δημιουργήθηκε ανησυχία, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται αυτή δεν έχει βάση. Ο Σέρβος άσος είχε έντονη κόπωση εκείνη την στιγμή, λόγω ενός μικροπροβλήματος που αντιμετώπισε μέσα στην εβδομάδα και γι’ αυτό αισθάνθηκε την ενόχληση.

Μετά το ματς, φάνηκε απλά ότι χρειάζεται ξεκούραση και θα είναι κανονικά στην αποστολή της Σερβίας για τους αγώνες των προκριματικών του EURO 2024. Η εθνική ομάδα της χώρας του αντιμετωπίζει την Λιθουανία στις 24 Μαρτίου στο Βελιγράδ, ενώ στις 27 Μαρτίου παίζει στην Ποντγκόριτσα, με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα... μεταγραφή Μίτσελ στον Βόλο - Βρήκε και δεύτερο Φορτούνη - Άσχημα μαντάτα για Χάμες, Ντόη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags