Facebook Pixel Συγκινητική αποκάλυψη για μέλος του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 23:55:00

Συγκινητική αποκάλυψη για μέλος του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Συγκινητική αποκάλυψη για μέλος του Ολυμπιακού

Η συγκινητική αποκάλυψη που έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας και ΕΚΕ του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς, μετά το φινάλε του ματς στο Βόλο.

 

Ένα προσωπικό δράμα και ταυτόχρονα μια δύναμη ψυχής του προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού αποκάλυψε με ποστ στα social media ο διευθυντής επικοινωνίας και ΕΚΕ των ερυθρόλευκων, Νίκος Γαβαλάς, μετά το τέλος του αγώνα στο Βόλο (0-3).

Για την αρκίβεια ο Παναγιώτης Αγριογιάννης ενημερώθηκε το πρωί του Σαββάτου, αμέσως μετά το φινάλε της προπόνησης του Ολυμπιακού, ότι έφυγε από τη ζωή η μητέρα του που έδινε μάχη στο νοσοκομείο για τη ζωή της.

Ωστόσο ο Παναγιώτης Αγριογιάννης ήταν κανονικά παρών στο αεροδρόμιο το απόγευμα της ίδιας μέρας για να πετάξει με την αποστολή για το Βόλο καθώς δεν ήθελε να αφήσει μόνη της την ομάδα σ’ ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς και ειδικά τους τερματοφύλακες για τους οποίους είναι υπεύθυνος.

Ακολουθεί αναλυτικά το ποστ του Νίκου Γαβαλά

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι πολλά παραπάνω από όσα φαίνονται ανάμεσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Μία νίκη μπορεί να κρύβει μικρά και μεγάλα μυστικά, η αποκάλυψη των οποίων δείχνουν και την άλλη, σε πολλούς άγνωστη, διάσταση του επαγγελματικού αθλητισμού.

Για τον Παναγιώτη Αγριογιάννη, το Σαββατοκύριακο που έφυγε, τον σημάδεψε για μία ζωή. Με την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, έμαθε για το θάνατο της μητέρας του. Είχε δώσει μία γενναία μάχη για να νικήσει την ασθένειά της και να ζήσει.

Έως και την τελευταία στιγμή στο νοσοκομείο, προσπάθησε να κρατηθεί στη ζωή, δημιουργώντας στους γιατρούς την ανάγκη να μιλούν με θαυμασμό για την περίπτωσή της. Τη δύναμή της προφανώς και την κληρονόμησε ο Παναγιώτης, ο οποίος λίγες ώρες μετά, μετέβη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να είναι κοντά στην ομάδα, στη δεύτερη οικογένειά του.

Από τα λόγια θαυμασμού για τη μητέρα του, αισθανθήκαμε όλοι μας πως αυτό θα επιθυμούσε και εκείνη… να σταθεί δίπλα στον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντή και τον Έμι, τα ποδοσφαιρικά του παιδιά. Να τα προετοιμάσει για έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού, που είναι για όλους όσοι ζούμε μέσα στον οργανισμό του, κάτι παραπάνω από μία ομάδα.

Τέτοιες στιγμές απαιτεί ψυχικό σθένος και ο Παναγιώτης φαίνεται πως έχει μεγάλα αποθέματα μέσα του. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η ομάδα μας, ήταν να του αφιερώσει τη νίκη στο Βόλο, στη μνήμη της μητέρας του, η οποία είναι βέβαιο πως θα αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης για τον ίδιο. Καλό της ταξίδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags