Facebook Pixel Super League - ΕΠΟ: Στην αντεπίθεση ο Μπαλτάκος - Πάει κόντρα σε Μαρινάκη - Η απάντησή του για την απειλή Μελισσανίδη
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 22:05:00

Στην αντεπίθεση ο Μπαλτάκος - Πάει κόντρα σε Μαρινάκη - Η απάντησή του για την απειλή Μελισσανίδη

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση ο Μπαλτάκος - Πάει κόντρα σε Μαρινάκη - Η απάντησή του για την απειλή Μελισσανίδη

Νέα τοποθέτηση από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ σχετικά με όσα ειπώθηκαν στη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαψεύδει τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε καταγγελία ποιυ προκάλεσε αίσθηση, υποστηρίζοντας ότι ο Τάκης Μπαλτάκος του είπε πως δέχθηκε απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παρ' όλα αυτά, ο Τάκης Μπαλτάκος διαψεύδει τα λεγόμενα του Προέδρου της Super League, καθώς σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει ότι ουδέποτε ανέφερε κάτι από αυτά που υποστηρίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Super League 1 κ. Ευάγγελος Μαρινάκης σε ανοικτή του επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της SL1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

"Ουδέποτε κατά τη σημερινή θεσμική συνάντησή μου με τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή σε οποιαδήποτε άλλη συνομιλία μαζί του ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε, ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Άλλα πράγματα και σε άλλο επίπεδο λέχθηκαν, αλλά όχι αυτά"»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ με "διαταραχή", την… χάλασε ο Ολυμπιακός - Πληρώνει την αλαζονεία - Ντύθηκε… Λουτσέσκου ο Αλμέιδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags