Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας - Λίβερπουλ: Αλλαγές στη Λίβερπουλ, αποφάσισε ο Κλοπ για Τσιμίκα - "Φλερτ" από κορυφαία ομάδα της Ευρώπης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-26 12:40:00

Αλλαγές στη Λίβερπουλ, αποφάσισε ο Κλοπ για Τσιμίκα - "Φλερτ" από κορυφαία ομάδα της Ευρώπης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλαγές στη Λίβερπουλ, αποφάσισε ο Κλοπ για Τσιμίκα - "Φλερτ" από κορυφαία ομάδα της Ευρώπης!

Ο Έλληνας άσος δεν παίζει όσο θα ήθελε στους Κόκκινους! Το καλοκαίρι ο Γερμανός προπονητής έχει εισηγηθεί πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Και πράγματι, θα γίνουν πολλές μεταγραφές για ν' αλλάξει η κακή φετινή εικόνα της Λίβερπουλ. Πώς επηρεάζει αυτό τον Κώστα Τσιμίκα;

Η Λίβερπουλ διάγει μία άσχημη χρονιά φέτος, έχοντας τεθεί ουσιαστικά εκτός όλων των στόχων της. Μάλιστα το μοναδικό που έχει απομείνει στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, είναι να παλέψει για την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Champions League. Ακόμα κι αυτό, όμως, υπέρβαση θα θεωρηθεί αν τελικώς επιτευχθεί.

Όπως είναι λογικό, δεν θα μπορούσε η κάμψη των Reds να μην επηρεάσει άμεσα και τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 22 ματς φέτος, εκ των οποίων τα 14 ήταν στην Premier League και τα 6 στο Champions League. Έχει μοιράσει μάλιστα 6 ασίστ, δείγμα του ότι σταθερά πλέον έχει καταστεί δημιουργός από το αριστερό άκρο της άμυνας των Άγγλων.

Το καλοκαίρι ο Κλοπ έχει εισηγηθεί πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Και πράγματι, θα γίνουν πολλές μεταγραφές για ν' αλλάξει η κακή φετινή εικόνα της Λίβερπουλ. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Τσιμίκας, καθότι ο Γερμανός προπονητής δεν βρίσκει λόγο ν' αλλάξει το δίδυμο με τον Ρόμπερτσον στ' αριστερά. Άλλωστε και το συμβόλαιό του λήγει το 2025.

Η μοναδική περίπτωση να έφευγε ο Κώστας Τσιμίκας, θα ήταν να ζητούσε ο ίδιος να πάει κάπου ακόμα και ως δανεικός, προκειμένου να έπαιζε περισσότερο. Μάλιστα είναι κοινό μυστικό ότι πέρσι ομάδες από την Ιταλία και τη Serie A χτύπησαν την "πόρτα" της Λίβερπουλ, λαμβάνοντας ωστόσο αρνητική απάντηση για τον ποδοσφαιριστή. Πάντως τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Γιουβέντους δεν έχουν ακόμα σιγήσει!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τον Άρη... ελεύθερος στον Ολυμπιακό - Deals με Ντ’ Αβιλά - Επιστρέφουν Καμαρά, Μπουχαλάκης!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags