Facebook Pixel Άρης: "Βόμβα" από άνθρωπο κοντά στον Άρη - Για αυτό δεν έπαιξε ο Κουέστα στο ντέρμπι - Οικονομικό πρόβλημα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 18:44:00

"Βόμβα" από άνθρωπο κοντά στον Άρη - Για αυτό δεν έπαιξε ο Κουέστα στο ντέρμπι - Οικονομικό πρόβλημα

Sportdog Team
"Βόμβα" από άνθρωπο κοντά στον Άρη - Για αυτό δεν έπαιξε ο Κουέστα στο ντέρμπι - Οικονομικό πρόβλημα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που είναι κοντά στη διοίκηση των Κίτρινων όπου και ανέφερε πως η απουσία του Ισπανού τερματοφύλακα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είχε να κάνει με οικονομικές οφειλές που υπάρχουν.

Βασίλης Κεχαγιάς: Ο σκηνοθέτης και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών του Άρη, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” και ανέφερε πως πιστεύει ότι ο Κουέστα δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ γιατί έχει οικονομικές διαφορές με τον σύλλογο.

«Ανέφερα δημόσια ότι δεν μπορώ να εικάσω τίποτα διαφορετικό και υπάρχει οικονομικό θέμα. Οι φίλοι του Άρη μπορεί να βγουν στο Metropolis 95,5 και να πουν, πως καλά έκανε και έβαλε ο προπονητής τον Σιαμπάνη αντί του Κουέστα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όμως το ζητούμενο είναι το εξής: Γιατί δεν έπαιξε σε αυτό το ματς ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας;

Δεν έκανα υπόθεση εργασίας. Υπάρχει ένα θέμα εξωαγωνιστικό. Δεν δηλώθηκε τραυματίας ο Κουέστα, δεν είναι τιμωρημένος, ούτε θεωρώ πως ο Τερζής είναι χαζός για να βγάλει εκτός ενδεκάδας τον καλύτερο του παίκτη.

Οι πληροφορίες μου, λένε ότι υπάρχει θέμα πληρωμής. Από εκεί πηγάζει το πρόβλημα με τον Κουέστα και τον Άρη. Οι πληροφορίες μου και η εκτίμησή μου αναφέρουν ότι ο Κουέστα ζήτησε τα δεδουλευμένα του και για αυτό τον λόγο έμεινε εκτός ενδεκάδας. Υπάρχει μία περίεργη απουσία, του Κουέστα από την ενδεκάδα του Άρη, που εγείρει πολλές απορίες και συζητήσεις. Υπάρχει οικονομικό θέμα με τον Κουέστα», είπε ο Βασίλης Κεχαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισήγηση Μίτσελ για παίκτη 12 εκατομμυρίων - Συνάντηση με Μαρινάκη - Η πρόταση για να υπογράψει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags