Facebook Pixel Απίστευτο γκολ: Τερματοφύλακας σκοράρει από τα 102 μέτρα και μπαίνει στα ρεκόρ Γκίνες! (Vid)
| 2023-03-23 15:18:00

Απίστευτο γκολ: Τερματοφύλακας σκοράρει από τα 102 μέτρα και μπαίνει στα ρεκόρ Γκίνες! (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτο γκολ: Τερματοφύλακας σκοράρει από τα 102 μέτρα και μπαίνει στα ρεκόρ Γκίνες! (Vid)

O Χιλιανός Λεάντρο Ρεκίνα κατάφερε να γράψει ιστορία μ' ένα γκολ του, ετοιμαζόμενος να μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες!

Ο 35χρονος τερματοφύλακας της Κομπρεσάλ από τη Χιλή, Λεάντρο Ρεκίνα, εκτέλεσε ένα ελεύθερο από την περιοχή του προς την αντίπαλη εστία. Ο τερματοφύλακας της Κόλο-Κόλο δεν υπολόγισε καλά την φάση και είδε την μπάλα να περνά από πάνω του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-0 από τα πόδια του Ρεκίνα, ο οποίος έσπασε έτσι το ρεκόρ Γκίνες για το πιο μακρινό γκολ που έχει ποτέ επιτευχθεί!

Το μέχρι πρότινος ρεκόρ σε ό,τι αφορά το γκολ από μεγαλύτερη απόσταση ήταν στα 96,01 μέτρα και το είχε κάνει ο Τομ Κινγκ της Νιούπορτ για τη League 2 της Αγγλίας στις 21 Ιανουαρίου 2021. Τώρα, όμως, ο Χιλιανός γκολκίπερ σκόραρε από τα 101 μέτρα σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

«Είναι πραγματικά απίστευτο. Όταν είδα τη μπάλα να φεύγει με δύναμη από το σημείο που υπολόγιζα ότι θα την στείλω έπιασα το κεφάλι μου… Μετά όμως βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα έξω από την περιοχή του άρχισα να σκέφτομαι ότι κάτι μπορεί να γίνει και έγινε. Πραγματικά είμαι πολύ τυχερός», είπε ο Ρεκίνα μετά το τέλος του αγώνα, ενώ λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι το γκολ του διεκδικεί επίσημα πλέον μια θέση στο βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags