Facebook Pixel Super League: Έκπληξη Μπαλτάκου - Ενημερώθηκε η FIFA - Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 00:13:00

Έκπληξη Μπαλτάκου - Ενημερώθηκε η FIFA - Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Sportdog Team
Έκπληξη Μπαλτάκου - Ενημερώθηκε η FIFA - Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Το ταξίδι-αστραπή του Τάκη Μπαλτάκου και η συνάντηση που αναμένεται να "πυροδοτήσει" σειρά εξελίξεων αναφορικά με τα Πλέι οφ της Super League και όχι μόνο.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, είχε ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συνομίλησε με τον ισχυρό άνδρα της FIFA στο παρίσι, σε ένα ραντεβού που δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα.

Το ραντεβού των δύο ανδρών έλαβε χώρα σε μία ποδόσφαιρο της χώρας βρίσκεται σε "αναβρασμό" από τις αντιδράσεις των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα Πλέι οφ και το αίτημα για τον ορισμό elite διαιτητών στις αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα όσα συζητήθηκαν είναι πως δεν αποκλείεται να υπάρξει παρέμβαση από τη FIFA και την UEFA το επόμενο διάστημα, ακόμα και με τον ορισμό διοικούσας επιτροπής, σε μία προσπάθεια να λυθούν τα σοβαρά ζητήματα που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το προσεχές διάστημα είναι κρίσιμο και θα φανεί ποια είναι τα μέτρα που θα παρθούν για να ηρεμήσει το κλίμα και να αλλάξουν τα υπάρχοντα -προβληματικά- δεδομένα στο ποδόσφαιρο της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πιθανός ορισμός διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ δεν θα σημάνει απαραίτητα την αποχώρηση του Τάκη Μπαλτάκου από την Προεδρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη διαφορά με Ολιβέιρα, φήμες για άλλη ελληνική ομάδα - Γι' αυτό... έσκασε 1.5 εκατ. στον Βρσάλικο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags