Facebook Pixel Δημήτρης Κουρμπέλης: Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό για Κουρμπέλη - Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 11:03:00

Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό για Κουρμπέλη - Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του

Sportdog Team
Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό για Κουρμπέλη - Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του

Ανησυχία προκάλεσε, αρχικά, το πρόβλημα που προέκυψε με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και που τον άφησε εκτός του αυριανού (24/3) αγώνα της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας για το ματς με το Γιβραλτάρ και δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω προβλήματος στον αριστερό μηρό. 

Στο άκουσμα της είδησης υπήρξε μια ανησυχία και στις τάξεις του Τριφυλλιού, ωστόσο η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι αυτό το μυϊκό πρόβλημα θα τον αφήσει εκτός το πολύ για μια εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναμένεται να εξεταστεί και από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού, ωστόσο το ιατρικό τιμ των Πράσινων ήρθε σε επαφή με αυτό της "γαλανόλευκης" και κατάληξε σε αυτό το πρώτο συμπέρασμα, που καθησυχάζει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη διαφορά με Ολιβέιρα, φήμες για άλλη ελληνική ομάδα - Γι’ αυτό... έσκασε 1.5 εκατ. στον Βρσάλικο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags