Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Τέλος εποχής για πασίγνωστο παίκτη - Αποφάσισε να αποσυρθεί στα 32 - Είχε ακουστεί για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 16:51:00

Τέλος εποχής για πασίγνωστο παίκτη - Αποφάσισε να αποσυρθεί στα 32 - Είχε ακουστεί για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Τέλος εποχής για πασίγνωστο παίκτη - Αποφάσισε να αποσυρθεί στα 32 - Είχε ακουστεί για Ολυμπιακό

Την απόφασή του να σταματήσει να αγωνίζεται επαγγελματικά αποφάσισε γνωστός ξένος ποδοσφαιριστής που είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τους Ερυθρόλευκους.

Μπόγιαν Κρκιτς: Μπορεί ο Ισπανός ποδοσφαιριστής να ήταν στην αρχή της καριέρας του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο κάνοντας το... μπαμ και παίζοντας από μικρή ηλικία στην Μπαρτσελόνα για τέσσερα χρόνια, όμως η συνέχεια δεν ήταν ίδια μιας και πέρασε από τις Ρόμα, Μίλαν, Άγιαξ, Στόουκ, Μάιντζ, Αλαβές, Μόντρεαλ, ενώ εσχάτως φόρεσε τη φανέλα της Βίσελ Κόμπε, με τον ίδιο σε ηλικία 32 ετών να αποφασίζει να βάλει τέλος στην καριέρα του.

"Τέτοιες αποφάσεις δεν είναι εύκολες. Ήμουν μακριά από το σπίτι μου για 12 χρόνια και αισθάνομαι ολοκληρωμένος επαγγελματικά. Θέλω να απολαύσω το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου και να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου.

Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Είναι ένα αίσθημα, η πραγματικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος κάνοντας άλλα πράγματα απ' το να παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων για ό,τι βίωσα" δήλωσε ο Μπόγιαν Κρκιτς σε τελετή σε αίθουσα του Καμπ Νόου, παρουσία του Λαπόρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις έσκασε: Δεν γλίτωσε την τιμωρία για την κόκκινη ο Λουτσέσκου - Πόσο θα μείνει εκτός πάγκων

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags