Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Προκαλεί... πανικό ο Τζίμας σε τοπ ευρωπαϊκές ομάδες - Παρέλαση μάνατζερ στον αγώνα της Εθνικής
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 18:08:00

Προκαλεί... πανικό ο Τζίμας σε τοπ ευρωπαϊκές ομάδες - Παρέλαση μάνατζερ στον αγώνα της Εθνικής

Sportdog Team
Προκαλεί... πανικό ο Τζίμας σε τοπ ευρωπαϊκές ομάδες - Παρέλαση μάνατζερ στον αγώνα της Εθνικής

Ο Στέφανος Τζίμας δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή, με άριστη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που έδειξε και στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος Κ19 με αντίπαλο την Εσθονία στο πλαίσιο του πρώτου της αγώνα για το 5ο γκρουπ της Elite Round, σκοράροντας δύο γκολ.

ΠΑΟΚ: Ο Στέφανος Τζίμας δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή, με άριστη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που έδειξε και στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος Κ19 με αντίπαλο την Εσθονία στο πλαίσιο του πρώτου της αγώνα για το 5ο γκρουπ της Elite Round, σκοράροντας δύο γκολ.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλησαν να δουν το ντεμπούτο του στην Κ19, μεταξύ αυτών και έξι σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων που είχαν τον επιθετικό του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό τους μπλοκάκι και έφυγαν με άκρως θετικές εντυπώσεις από το πρώτο παιχνίδι ενώ θα βρεθούν και στη δεύτερη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σλοβακία (25/3, 21:45).

Πιο αναλυτικά, Άγιαξ, Ντόρτμουντ, Αταλάντα, Σάλτσμπουργκ, Άρσεναλ και Λίντς βρέθηκαν στο «Waterford sport center» όπου διεξήχθη η αναμέτρηση των δύο Εθνικών Ομάδων, ενώ μάλιστα αναφορικά με το ενδιαφέρον του «Αίαντα» είχε γίνει λόγος τις προηγούμενες ημέρες, όπου το ρεπορτάζ από ολλανδικά μέσα ανέφερε, «Νέο επιθετικό έχει στο στόχαστρο του ο Άγιαξ. Πρόκειται για τον τον μόλις 17 ετών Στέφανο Τζίμα. Παίζει στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στη χώρα του και κάνει εντύπωση. Η ομάδα από το Άμστερνταμ δεν είναι η μόνη που τον κυνηγά, γιατί στα... σχοινιά είναι και η Φιορεντίνα και η Μίλαν».

Το εντυπωσιακό είναι ωστόσο πως την ώρα που η Εθνική Ανδρών αναχωρούσε για τον Φάρο της Πορτογαλίας όπου θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ, θέλησε να μάθει για την αναμέτρηση της Εθνικής Νέων, κάτι που δείχνει και την εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ του Γκουστάβο Πογέτ, του Τάσου Θέου αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις έσκασε: Δεν γλίτωσε την τιμωρία για την κόκκινη ο Λουτσέσκου - Πόσο θα μείνει εκτός πάγκων

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags