Facebook Pixel Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε στο Happy Day στον Alpha! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-24 12:33:00

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε στο Happy Day στον Alpha! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε στο Happy Day στον Alpha! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μάχη της Ελλάδας για την πρόκριση στο Euro 2024 αρχίζει απόψε στον Alpha!

Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση της Εθνικής μας απόψε Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 21.45 απέναντι στο Γιβραλτάρ, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.

Ο Σπύρος Νάσιος, αθλητικός συντάκτης του Alpha, βρίσκεται στην πόλη Φάρο της Πορτογαλίας για να μας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ των αγώνων της Εθνικής μας αλλά και πολλές συνεντεύξεις.

Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε στο «Happy Day στον Alpha» και στον Σπύρο Νάσιο για τα συναισθήματα και τους στόχους του.  

Αρχικοί του στόχοι ήταν να γνωρίσει τους παίκτες και να νικήσουν στους ομίλους του Nations League αλλά βασικός στόχος στο συμβόλαιό του ήταν να προκριθεί η Εθνική μας στο Euro!

«Σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε! Είμαστε στον έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους, που σημαίνει ότι θα είναι λίγο πιο δύσκολα απ’ ό,τι περιμέναμε.»

Για τον πρώτο αγώνα με το Γιβραλτάρ, δήλωσε: «Παίζουμε σε κάθε αγώνα μας, σαν να είναι ο τελευταίος μας. Αν κάθε παίκτης στην ομάδα μας παίξει στο παιχνίδι απέναντι στο Γιβραλτάρ σαν να μην υπάρχει αύριο, τότε ναι έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε.»  

Δείτε όλο το απόσπασμα της συνέντευξης εδώ: 

Ραντεβού απόψε στις 21.45 στον Alpha, Γιβραλτάρ – Ελλάδα

Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags