Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι - Αργεντινή: Μεγάλη στιγμή για Μέσι: Το προπονητικό κέντρο της Αργεντινής πήρε το όνομά του! (pic)
| 2023-03-25 19:37:00

Μεγάλη στιγμή για Μέσι: Το προπονητικό κέντρο της Αργεντινής πήρε το όνομά του! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη στιγμή για Μέσι: Το προπονητικό κέντρο της Αργεντινής πήρε το όνομά του! (ΦΩΤΟ)

Σπουδαία διάκριση για τον Λιονέλ Μέσι, με την Ομοσπονδία της Αργεντινής να μετονομάζει το προπονητικό κέντρο της εθνικής προς τιμήν του!

 

Λιονέλ Μέσι - Αργεντινή: Ο GOAT οδήγησε την Αργεντινή στο τρίτο Μουντιάλ της ιστορίας της στο Κατάρ, επαναφέροντάς την έτσι στην κορυφή του κόσμου έπειτα από 36 ολόκληρα χρόνια. Γι' αυτό, η Ομοσπονδία της Αργεντινής αποφάσισε να μετονομάσει το προπονητικό κέντρο της εθνικής προς τιμήν του!

«Ζήσαμε μια ιστορική μέρα στο Casa de Ezeiza, που από σήμερα θα μετονομαστεί σε Λιονέλ Αντρές Μέσι, ως φόρο τιμής στον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας της Αργεντινής που ήταν μαζί μας για άλλη μια φορά», έγραψε στα social media ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάμπια, μετά από την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στο προπονητικό κέντρο της Αλμπισελέστε.

Από την πλευρά του, ο Μέσι δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη σπουδαία αυτή στιγμή: «Σας ευχαριστώ γιατί αυτό είναι κάτι πολύ συγκινητικό για εμένα. Πριν από 20 χρόνια ήρθα σε αυτό το μέρος και ένιωσα μια ιδιαίτερη ενέργεια. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή είναι μια πολύ, πολύ ιδιαίτερη αναγνώριση για μένα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags