Facebook Pixel Euro 2024: Περίπατος με "πεντάρα" για την Ελβετία, σημαντική νίκη για Τουρκία μέσα στην Αρμενία
| 2023-03-25 21:22:00

Περίπατος με "πεντάρα" για την Ελβετία, σημαντική νίκη για Τουρκία μέσα στην Αρμενία

Sportdog Team
Περίπατος με "πεντάρα" για την Ελβετία, σημαντική νίκη για Τουρκία μέσα στην Αρμενία

Τρία στα τρία τα χατ τρικ από το ξεκίνημα των προκριματικών του EURO 2024.

Στην πρεμιέρα (23/03) ο Ράσμους Χόιλουντ έδωσε το έναυσμα στο 3-1 της Δανίας επί της Φινλανδίας, χθες (27/03) ήταν η σειρά του Ρομέλου Λουκάκου να σκοράρει τρεις φορές στο 3-0 του Βελγίου επί της Σουηδίας και σήμερα (25/03) τη... σκυτάλη πήρε ο 31χρονος μέσος της Λουγκάνο, Ρενάτο Στέφεν, ο οποίος σε λιγότερο από 25 λεπτά είχε «καθαρίσει» τα πράγματα στο ματς της Ελβετίας με την Λευκορωσία (5-0), στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Πολύ δύσκολη νίκη και, μάλιστα, με ανατροπή επί της Αρμενίας πέτυχε η Τουρκία στο Ερεβάν με 2-1, μπαίνοντας με το... δεξί στον 4ο όμιλο των προκριματικών.

Πρωταγωνιστής των γειτόνων ήταν ο 24χρονος επιθετικός της Γαλατασαράι Κερέμ Ακτούρκογλου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 46ο λεπτό και στο 64΄ πέτυχε το «χρυσό» γκολ της νίκης για το συγκρότημα του Στέφαν Κουντς.

Στο «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ, το Κόσοβο κατάφερε ν΄ αποσπάσει ισοπαλία από το Ισραήλ, με σκορ 1-1. Το αυτογκόλ του Ντάσα στο 36΄ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ στο 54΄ ο Πέρετς «έσωσε την παρτίδα» για τους γηπεδούχους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags