Facebook Pixel Βαγγέλης Παυλίδης: Δύο ομάδες από την Bundesliga και την Primera Division έβαλαν στο στόχαστρο τον Παυλίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-29 22:47:00

Δύο ομάδες από την Bundesliga και την Primera Division έβαλαν στο στόχαστρο τον Παυλίδη!

Sportdog Team
Δύο ομάδες από την Bundesliga και την Primera Division έβαλαν στο στόχαστρο τον Παυλίδη!

Η τρομερή χρονιά που κάνει ο Παυλίδης με την Άλκμααρ μόνο απαρατήρητη δεν περνά, με μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης να έχουν βάλει για τα καλά στο... μάτι τον ποδοσφαιριστή.

Δημοσιεύματα στο γερμανικό Τύπο αναφέρουν, ότι η Γκλάντμπαχ ρώτησε για το ποσό με το οποίο παραχωρείται ο Βαγγέλης Παυλίδης από την Άλκμααρ. Οι Ολλανδοί απάντησαν κατ' αρχάς πως ο παίκτης όντως παραχωρείται, μ' ένα ποσό όμως ανάμεσα στα 13 με 15 εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα, στο κόλπο για Παυλίδη έχει μπει δυναμικά και η Βιγιαρεάλ, η οποία όχι απλώς θέλει τον Έλληνα επιθετικό, αλλά είναι έτοιμη κιόλας να καλύψει στο απόλυτο τις οικονομικές απαιτήσεις της Άλκμααρ. Με άλλα λόγια, δηλαδή, τα Κίτρινα Υποβρύχια ετοιμάζουν πρόταση της τάξης των 15 εκατ. ευρώ για τον διεθνή φορ!

Όπως και να 'χει, το βέβαιο είναι ότι το καλοκαίρι ο Βαγγέλης Παυλίδης θα πάρει μεταγραφή για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Τη φετινή σεζόν μετρά 19 γκολ και 10 ασίστ σε συνολικά 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags