Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: Χαμός με τις φήμες για Χάμες - Νέα σενάρια από Τουρκία - Ποια ομάδα τον έβαλε στη λίστα της
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 10:42:00

Χαμός με τις φήμες για Χάμες - Νέα σενάρια από Τουρκία - Ποια ομάδα τον έβαλε στη λίστα της

Sportdog Team
Χαμός με τις φήμες για Χάμες - Νέα σενάρια από Τουρκία - Ποια ομάδα τον έβαλε στη λίστα της

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα, με "μνηστήρες" από το εξωτερικό να κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους.

 

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει αναγεννήσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να αλλάξει σύντομα ομάδα. Το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά δεν έχει επεκταθεί, με αποτέλεσμα τα σενάρια περί αποχώρησης να γίνονται όλο και πιο έντονα.

Τις τελευταίες ώρες, η Μπεσίκτας φαίνεται πώς έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του και η «Fotomac» έχει δώσει μία σειρά από πληροφορίες για τα δεδομένα της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Όπως αναφέρει το τουρκικό Μέσο, οι «αετοί» όχι μόνο έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αλλά έλαβαν και την απάντηση «τα λέμε στο τέλος της σεζόν» όταν και θα έχει λήξει το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν, η συγκεκριμένη απάντηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Κολομβιανός είναι αφοσιωμένος στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και όταν έρθει η στιγμή που θα ολοκληρωθεί, τότε θα συζητήσει με άλλες ομάδες. Παράλληλα γράφουν πώς ο ίδιος δεν αποδέχθηκε την πρόταση του ελληνικού συλλόγου για επέκταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεμπτό να παίζει στο στοίχημα τον Ολυμπιακό - Αυτό ζήτησε ο Μαρινάκης - Χαστούκισε ο Άμραμπατ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags