Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πεπ Μπιέλ: Αποθέωση για Μπιέλ: "Είναι ο Ισπανός με τα περισσότερα γκολ σε πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας!"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 03:17:00

Αποθέωση για Μπιέλ: "Είναι ο Ισπανός με τα περισσότερα γκολ σε πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας!"

Sportdog Team
Αποθέωση για Μπιέλ: "Είναι ο Ισπανός με τα περισσότερα γκολ σε πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας!"

Τα όσα κάνει στην Ελλάδα ο Πεπ Μπιέλ, έγιναν αφορμή στην καταλανική ιστοσελίδα Sport να φιλοξενήσει ένα αφιέρωμα για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Σούπερ χρονιά κάνει φέτος με τα Ερυθρόλευκα ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος σε 31 συμμετοχές έχει ήδη σκοράρει 9 γκολ. 

Μάλιστα τα όσα κάνει στην Ελλάδα ο Ισπανός, έγιναν αφορμή στην καταλανική ιστοσελίδα Sport να φιλοξενήσει ένα αφιέρωμα για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, όπου τονίζει ότι έχει το γκολ στο... αίμα του. Επίσης, αναφέρει ότι τα 15 του γκολ φέτος (σ.σ. μαζί με όσα είχε πετύχει πριν και με την Κοπεγχάγη), είναι τα περισσότερα που έχει πετύχει Ισπανός φέτος σε πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας.

"Ειλικρινά μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, για τα επόμενα χρόνια. Μου εξήγησαν τα πάντα που θέλουν να κάνουν και το αγάπησα", είπε ειδικότερα ο Μπιέλ για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Σε ερώτηση για το ότι έχει συμπαίκτη τον Χάμες Ροντρίγκες, απάντησε: "Το να έχεις συμπαίκτες με τέτοια ονόματα και τέτοια ποιότητα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, περιτριγυρισμένος από καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένα προνόμιο".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags