Facebook Pixel Αγωνία για Τραυματίες στην ΑΕΚ: Τελικό Τεστ πριν το Ντέρμπι με τον ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 09:16:00

Η μέρα της κρίσης! Όλες οι σκέψεις στους τραυματίες στην ΑΕΚ πριν την Τούμπα

Sportdog Team
Η μέρα της κρίσης! Όλες οι σκέψεις στους τραυματίες στην ΑΕΚ πριν την Τούμπα

Την Παρασκευή θα καθοριστεί αν ο Αλμέιδα θα έχει τέσσερις σημαντικές μονάδες στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Κρίσιμη ημέρα αποδεικνύεται η Παρασκευή για την ΑΕΚ, πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Αμφίβολοι για τη σημαντική αναμέτρηση είναι τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Αρόλντ Μουκουντί, Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Τομ Φαν Βέερτ θα δοκιμάσουν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και αν τα καταφέρουν, τότε θα έχουν ελπίδες να μπουν στην αποστολή για την αναμέτρηση.

"Ημέρα της κρίσης" χαρακτηρίζει στο πρωτοσέλιδό της την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 η εφημερίδα "Ώρα των Σπορ", η οποία αναφέρεται στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του "Δικέφαλου" αετού, πριν το ματς της Κυριακής.

Ποια είναι τα δεδομένα για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές; Ο Καμερουνέζος στόπερ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προπονηθεί κανονικά και να μπει στα πάνα του Αλμέιδα. Ο Βίντα έχει μια κάκωση στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Ο Γκατσίνοβιτς θα παλέψει να μπει στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα μπει στην ενδεκάδα, όπως και ο Φαν Βέερτ που λογικά θα είναι έτοιμος αλλά ως λύση από τον πάγκο.

Το θετικό για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι, ότι για το ματς με τον ΠΑΟΚ υπολογίζει 100% τον Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε προκύψει από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την Πέμπτη συμμετείχε στο κανονικό μέρος της προπόνησης και η παρουσία του στο βασικό σχήμα του αγώνα της Θεσσαλονίκης θα κριθεί τις επόμενες ώρες από τον Αλμέιδα.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ είναι δεύτερη στη βαθμολογία με 60 βαθμούς, -2 από τον πρώτο Παναθηναϊκό, ενώ ακολουθούν ο Ολυμπιακός με 59 και ο ΠΑΟΚ με 57. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο και ο Ολυμπιακός τον Άρη. Οπότε η Ένωση δεν πρέπει να έχει βαθμολογική απώλεια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags