Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αγωνία για Χάμες! Κίνδυνος να χάσει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
| 2023-03-31 10:48:00

Αγωνία για Χάμες στον Ολυμπιακό! Κίνδυνος να χάσει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Αγωνία για Χάμες στον Ολυμπιακό! Κίνδυνος να χάσει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Ανησυχία στην ομάδα του Πειραιά για τον τραυματισμό του Κολομβιανού άσου, ο οποίος είναι αμφίβολος για τα επόμενα ματς των πλέι οφ.

Αγωνία επικρατεί στον Ολυμπιακό με τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσος είναι νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Άρη, τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ και κινδυνεύει να χάσει τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο τραυματισμός του είναι -τελικά- σοβαρότερος απ' ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί και θεωρούσε κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό της εθνικής ομάδας. Στην ομάδα του Πειραιά είναι λογικό να επικρατεί έντονη ανησυχία.

Ο Χάμες δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ για το κυριακάτικο (2/4) παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και στα δύο κολλητά ντέρμπι που ακολουθούν, με ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (5/4), αλλά ενδεχομένως και με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (9/4), σε περίπτωση που δεν πάει καλά η θεραπεία του.

Με απλά λόγια ο Ολυμπιακός δεν θα έχει σε κομβικά παιχνίδια τον πιο ποιοτικό παίκτη που διαθέτει το ρόστερ του, ο οποίος μετρά φέτος με την ερυθρόλευκη φανέλα 5 γκολ και 6 ασίστ σε 22 παιχνίδια.

Και είναι ακόμα πιο λυπηρό το γεγονός, ότι ο Χάμες έλαμψε στο ματς με τον Βόλο στην πρεμιέρα των πλέι οφς, αλλά η ομάδα του θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα ματς που έρχονται.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags