Facebook Pixel Αθανασίου: «Αποτέλεσμα της δουλειάς Γιοβάνοβιτς το δέσιμο ομάδας και κόσμου του Παναθηναϊκού»
| 2023-03-31 13:02:00

Aτάκα Αθανασίου για ΠΑΟ: Αποτέλεσμα της δουλειάς Γιοβάνοβιτς το δέσιμο ομάδας και κόσμου¨"!

Sportdog Team
Aτάκα Αθανασίου για ΠΑΟ: Αποτέλεσμα της δουλειάς Γιοβάνοβιτς το δέσιμο ομάδας και κόσμου¨"!

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε ότι ο μεγάλος στόχος που είχε θέσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να «δεθεί» ο κόσμος του Παναθηναϊκού με την ομάδα έχει ήδη επιτευχθεί χάρη στο έργο του Σέρβου τεχνικού.

Το γεγονός ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξάντλησε τα εισιτήρια ενός αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο -ενώ θα το έκανε ανεξαρτήτως αντιπάλου, όπως αποδεικνύουν τα οκτώ sold out- φέρει την «σφραγίδα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου.

«Είχαμε ένα ακόμα sold out το όγδοο φέτος, μέσα μάλιστα σε πολύ λίγη ώρα και αυτό είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο επίτευγμα, το δέσιμο του κόσμου με την ομάδα. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος το είχε θέσει ως έναν από τους μεγάλους του στόχους. Από πέρυσι αλλά και φέτος αποδεικνύεται ότι έχει επιτευχθεί και η Λεωφόρος είναι πολύ μικρή για να χωρέσει την δίψα και την τρέλα του κόσμου. Παίζει ρόλο και το ότι ο Παναθηναϊκός διεκδικεί ένα πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια. Με όποιον και να έπαιζε, το γήπεδο θα ήταν γεμάτο την Κυριακή», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την 11άδα των «πράσινων» κόντρα στον Βόλο, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ουσιαστικά μια θέση είναι ανοιχτή, καθώς από το αν θα ξεκινήσει ή όχι ο Κουρμπέλης θα εξαρτηθεί και το αν θα παίξει ο Τσέριν, με τους άλλους δέκα να είναι «δεδομένοι», παρότι ο Γιοβάνοβιτς δεν συνηθίζει να ανοίγει τα χαρτιά του.

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Μπερνάρ αρχίζει να παίρνει «τα πάνω του» και το ματς του Παναθηναϊκού με την ομάδα της Μαγνησίας του δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσει και να παραμείνει στο βασικό σχήμα.

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags