Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεγάλος πονοκέφαλος για Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ! Νοκ άουτ σημαντικός παίκτης
| 2023-03-31 14:14:00

Μεγάλος πονοκέφαλος για Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ! Νοκ άουτ σημαντικός παίκτης

Sportdog Team
Μεγάλος πονοκέφαλος για Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ! Νοκ άουτ σημαντικός παίκτης

Υπέστη θλάση β’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, ξεκίνησε θεραπείες και το διάστημα απουσίας του από την ενεργό δράση υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες.

Δύο μέρες πριν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την δουλειά τους ενόψει της μάχης κόντρα στην ΑΕΚ και καταστρώνουν τα πλάνα με στόχο το 2/2 στα Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23.

Η προπόνηση της Παρασκευής (31.03) μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια rondo, περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα.Ο Λευτέρης Λύρατζης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο.

Οι εξετάσεις του Τόμας Κεντζιόρα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο. Ο Πολωνός μπακ ξεκίνησε θεραπείες και το διάστημα απουσίας του από την ενεργό δράση υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες.Το Σάββατο (01.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags