Facebook Pixel Νάπολι - Βίκτορ Όσιμεν: Η Παρί εκτός από χρήματα προσφέρει και δύο παικταράδες στη Νάπολι για Όσιμεν!
| 2023-03-31 23:57:00

Η Παρί εκτός από χρήματα προσφέρει και δύο παικταράδες στη Νάπολι για Οσιμέν!

Sportdog Team
Η Παρί εκτός από χρήματα προσφέρει και δύο παικταράδες στη Νάπολι για Οσιμέν!

Οι επικείμενοι πρωταθλητές Ιταλίας κοστολογούν τον Νιγηριανό επιθετικό στα 150 εκατ. ευρώ, με την Παρί να προσφέρει εκτός από χρήματα και έψυχα ανταλλάγματα στη Νάπολι, προκειμένου να αποσπάσει το μεγάλο τους "ναι" για τον Οσιμέν.

Νάπολι - Βίκτορ Οσιμέν: Αποκάλυψη-βόμβα υπήρξε προ ημερών για τον Οσιμέν, καθώς όπως έγραφε συγκεκριμένα η Corriere dello Sport οι Παρτενοπέι είπαν "όχι" σε πρόταση της Νιούκαστλ για τον 24χρονο επιθετικό, η οποία άγγιζε τα 100 εκατ. ευρώ! Κι αυτό, γιατί οι Ναπολιτάνοι αξιώνουν 150 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Όσιμεν ​σπάει φέτος όλα τα κοντέρ με τη Νάπολι, έχοντας εκτοξεύσει φυσικά την αξία του στην αγορά. Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι επικείμενοι πρωταθλητές Ιταλίας κοστολογούν τον Νιγηριανό επιθετικό στα 150 εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα θα μπορούσαν να διαθέσουν οι περισσότεροι σύλλογοι της Ευρώπης, ακόμα κι οι κορυφαίοι. Ωστόσο σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται η ζάμπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί το καλοκαίρι θα εξοικονομήσει πολλά χρήματα από τα συμβόλαια των Μέσι και Νεϊμάρ που φαίνεται ότι θα αποχωρήσουν και μέρος αυτών των χρημάτων, οι Γάλλοι έχουν πρόθεση να τα δαπανήσουν για να φέρουν στον Παρίσι τον Όσιμεν. Μάλιστα για να το πετύχουν αυτό προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα στη Νάπολι, με τους Μάουρο Ικάρντι και Γκονσάλο Παρέδες ειδικότερα να συνιστούν τα δύο ονόματα που έχουν ήδη πέσει στο "τραπέζι".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags