Facebook Pixel Έκρηξη Μέλμπεργκ! Τα έβαλε με διαιτητή που σφύριξε στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-04-01 23:17:00

Έκρηξη Μέλμπεργκ! Τα έβαλε με διαιτητή που σφύριξε στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έκρηξη Μέλμπεργκ! Τα έβαλε με διαιτητή που σφύριξε στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

"Βγάλτε τον έξω" φώναζε ο Σουηδός παλαίμαχος στόπερ που πέρασε από τον Ολυμπιακό και άφησε το στίγμα του. 

Μετά τα έντονα παράπονα στο ματς ανάμεσα στη Μάλμε και την Κάλμαρ, υπήρξαν σφοδρά παράπονα και στην αναμέτρηση της Τζουργκάρντεν με την Μπρομαποϊκάρνα! Συγκεκριμένα, από τον προπονητή της δεύτερης, ο οποίος είναι ο παλαίμαχος στόπερ, Όλαφ Μέλμπεργκ. Μάλιστα, τα «πυρά» του άλλοτε σέντερ μπακ του Ολυμπιακού συγκέντρωσε ο διαιτητής Αντρέας Έκμπεργκ, ο οποίος πρόσφατα είχε οριστεί αρκετές φορές και σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος!

Το συμβάν που προκάλεσε την «έκρηξη» του Μέλμπεργκ έλαβε χώρα στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το σκορ ήταν στο 3-1 υπέρ της Τζουργκάρντεν. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, η Μπρομαποϊκάρνα έβγαινε στην αντεπίθεση, με έναν παίκτης της να δέχεται φάουλ και τον διαιτητή λανθασμένα να μην δίνει «πλεονέκτημα» και να σταματά το παιχνίδι, για να δώσει την παράβαση.

Σε έξαλλη κατάσταση, λοιπόν, ο πρώην στόπερ της ομάδας του Πειραιά απευθύνθηκε στον τέταρτο διαιτητή, λέγοντας: «Τι κάνεις τώρα; Βγάλε έξω αυτό τον διαιτητή! Έχει γίνει αδρανής! Τι γ@@@ο αστείο είναι αυτό; Άλλαξε τον διαιτητή τώρα!». Στο μεταξύ, ο εκνευρισμός του παλαίμαχου Σουηδού είχε ξεκινήσει από το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, καθώς σ’ αυτό ενδεχομένως να υπήρχε οφσάιντ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags