Facebook Pixel Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου - Με τέσσερις απουσίες ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-01 21:53:00

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου - Με τέσσερις απουσίες ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με ΑΕΚ

Sportdog Team
Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου - Με τέσσερις απουσίες ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με ΑΕΚ

Ο Ρουμάνος προπονητής επέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή, ωστόσο έχουν γίνει γνωστοί οι απόντες για την ομάδα του στο κρίσιμο ντέρμπι της Τούμπας (2/4, 19:30).
 

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ στην Τούμπα. Κλειστά χαρτιά από τον Λουτσέσκου που δεν ανακοίνωσε αποστολή με τους Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Μπίσεσβαρ και Κούρτιτς ωστόσο να μένουν εκτός.

Αναλυτικότερα, ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίνοντας έμφαση στην τακτική και τις στατικές φάσεις με τους Ιβάν Νάσμπεργκ και Γιάσμιν Κούρτιτς ν' ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία. 

Σημειώνεται ότι εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό με ειδική άδεια για προσωπική του υπόθεση.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, θα διανυκτερεύσουν στο «Makedonia Palace» και η «ασπρόμαυρη» αποστολή θα ανακοινωθεί την Κυριακή, λίγο πριν την αναχώρηση για το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το λάθος ΠΑΟΚ με Ολιβέιρα, "σκληρή" Γκοντσάρεβα - Τρέλανε και Μελισσανίδη - Μόνο Ολυμπιακός από Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags