Facebook Pixel Σχολίασε την αποχώρηση Μίτσελ από τον Ολυμπιακό ο Πογέτ: «Είναι περίεργο!»
| 2023-04-11 10:27:00

Σχολίασε την αποχώρηση Μίτσελ από τον Ολυμπιακό ο Πογέτ: «Είναι περίεργο!»

Sportdog Team
Σχολίασε την αποχώρηση Μίτσελ από τον Ολυμπιακό ο Πογέτ: «Είναι περίεργο!»

Σε συνέντευξή του στην Ισπανία, ο Γκουστάβο Πογέτ σχολίασε μεταξύ άλλων και την αποχώρηση του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Γκουστάβο Πογέτ: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας μίλησε στην εφημερίδα «AS» με αφορμή τις αναμετρήσεις της Τσέλσι, της οποίας έχει φορέσει τη φανέλα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Μεταξύ άλλων, ο Πογιέτ ρωτήθηκε και για την απομάκρυνση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, καθώς και για την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στην προκριματική φάση του Euro.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πογέτ:

«Η αποχώρηση του Μίτσελ είναι περίεργη από αγωνιστικής πλευράς καθώς στα τελευταία είκοσι παιχνίδια είχε μόνο μία ήττα. Πρέπει να συνέβη κάτι άλλο. Θα πρέπει να υπήρχε διάσταση απόψεων. Σε κάθε περίπτωση, ο Μίτσελ ήταν ο τρίτος προπονητής αυτή τη σεζόν και τώρα ανέλαβε τέταρτος. Θα μου άρεσε να έμενε. Είχαμε κανονίσει και ένα γεύμα, που δεν έγινε. Περίμενα να χάσει πρώτα για να μην κατηγορήσει εμένα, αλλά τελικά έχασε και δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε (γέλια). Είναι κρίμα που έφυγε.

Στην Εθνική θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά η θέληση είναι μεγάλη. Πρέπει να νικήσουμε τους υπόλοιπους αντιπάλους και να παλέψουμε κόντρα στους μεγάλους. Νομίζω ότι από τη στιγμή που ανέλαβα μαζί με τους συνεργάτες μου αλλάξαμε τη νοοτροπία και το στυλ παιχνιδιού, αλλά χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσουμε. Κληρωθήκαμε σε δύσκολο όμιλο με τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία. Στην επόμενη κλήρωση δεν θα πάω (γέλια)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags