Facebook Pixel Αποθέωσε τον Φωτιά ο Ιωνικός!
| 2023-04-30 17:08:00

Αποθέωσε τον Φωτιά ο Ιωνικός!

Sportdog Team
Αποθέωσε τον Φωτιά ο Ιωνικός!

Ανακοίνωση μέσω της οποίας δίνει συγχαρητήρια στον Βασίλη Φωτιά και τους υπόλοιπους διαιτητές της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόδοσή τους, εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός.

Τα συγχαρητήριά της στον Βασίλη Φωτιά και τη διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έστειλε μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Ιωνικός!
Η ομάδα της Νίκαιας στάθηκε στο γεγονός ότι οι διαιτητές κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε μια πολύ κρίσιμη και δύσκολη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι λάθη πάντοτε θα γίνονται, αλλά μπορεί να καταλάβει κανείς πότε είναι ανθρώπινα και πότε υπάρχει δόλος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ιωνικός στέλνει τα συγχαρητήριά του σε διαιτητές μετά από ήττα του, αφού το είχε κάνει και μετά από μια αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, τον περασμένο Μάρτιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός οφείλει να δώσει τα συγχαρητήρια της και να ευχαριστήσει τον Βασίλη Φωτιά και συνολικά την διαιτητική ομάδα για την απόδοσή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε μια κρίσιμη και δύσκολη αναμέτρηση, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν μια πολύ καλή διαιτησία. Λάθη πάντοτε θα γίνονται (αρκεί να μην επηρεάζουν το αποτέλεσμα), αλλά καταλαβαίνει κανείς πότε είναι ανθρώπινα και πότε υπάρχει δόλος.
Στον Ιωνικό γνωρίζουμε πως μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα. Ξέρουμε να χάνουμε, ξέρουμε να το αποδεχόμαστε αυτό και οφείλουμε να παραδεχόμαστε το σωστό και το δίκαιο!

Μακάρι όλη τη χρονιά να είχαμε διαιτησίες σαν τη χθεσινή...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags