Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πρόταση Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Τον θέλει στη Φενέρ ο Μιρτσέα, έχει το… τηλέφωνό του ο Μαρινάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-02 18:58:00

Πρόταση Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Τον θέλει στη Φενέρ ο Μιρτσέα, έχει το… τηλέφωνό του ο Μαρινάκης!

GOALάρες by Εvaggelistis

H διπλή λίστα Μπότο-Γ. Σαββίδη, ο Πέλκας και ο Κωνσταντέλιας! Το "αφεντικό" έκανε ήδη κίνηση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρουμάνου, ώστε να απαντήσει στα σενάρια που κυκλοφορούν και παράλληλα θα προσπαθήσει να τον κρατήσει "χαρούμενο", παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στον σύλλογο.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δυο μοντέλα για κλαμπ που έχουν στόχο την κορυφή. Το ένα που στοχεύει σε άμεσα αποτελέσματα στηρίζεται στο χρήμα, αγοράζοντας ότι θέλεις. Το άλλο στηρίζεται στον χρόνο, στην σωστή δουλειά και στο πρότζεκτ.

Βέβαια τόσο το ένα, όσο και το άλλο, στηρίζονται σε κάποιες θεμελειώδεις ποδοσφαιρικές αρχές, έχουν κάποια "εργοστασιακά δεδομένα" που θα πρέπει να τηρήσεις! Με την επιλογή (βάσει πλάνου και συγκεκριμένων κριτηρίων) και την στήριξη του προπονητή να είναι το άλφα και το ωμέγα και στις δυο περιπτώσεις. Τα φετινά παραδείγματα των Γιοβάνοβιτς/Αλμέϊδα αλλά και το "αντί-παράδειγμα" του Ολυμπιακού είναι απτά...

Πάμε τώρα στο σημερινό θέμα της στήλης, με αφορμή μια πληροφορία που μας έφτασε, σύμφωνα με την οποία  Ιβάν Σαββίδης και Μαρία Γκοντσάρεβα έκαναν την κίνησή τους προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με  πρόταση πρόωρης ανανέωσης/επέκτασης του συμβολαίου του ως το 2026!!!! Μπίνγκο...

Προσοχή, η στήλη δεν κατάφερε να μάθει αν η υπόθεση  προχωράει ή ο Λουτσέσκου την... μετέθεσε να την κουβεντιάσουν για μετά το τέλος της σεζόν. Προφανώς όμως,  η πλευρά Σαββίδη αλλά κι άνθρωποι στον Οργανισμό ΠΑΟΚ, θέλουν να έχουν ικανοποιημένο και όχι "χαλασμένο" τον Ρουμάνο κόουτς. Και για να μην κάνει δεύτερες σκέψεις ως προς την επιτυχία του τωρινού πρότζεκτ (δινοντας του επιπλέον χρόνο) αλλά και για να προλάβουν/σβήσουν τις διάφορες σειρήνες που... ακούγονται για αυτόν!

Εξ ου και η πρόταση για ανανέωση συμβολαίου στον Λουτσέσκου, η "υπόσχεση" προς τον Ρουμάνο πως δεν θα πουληθεί το καλοκαίρι ο Κωνσταντέλιας (σχετικά πρόσφατα η Γκοντσάρεβα ενημέρωσε κλαμπ του του εξωτερικού που ρώτησε για την τιμή του πως ο ιδιόκτητής τον κοστολογεί με 30.000.000 ευρώ, δηλαδή σαν να τους έλεγε πως "δεν πωλείται"!!), αλλά και η σκέψη για επιστροφή του Πέλκα (αγαπημένος του κόουτς)!!!

Πάμε τώρα και σε κάποιες σημαντικές πτυχές:

ΛOYTΣΕΣΚΟΥ: έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο (ως το 2024)με τον ΠΑΟΚ και με πανίσχυρο buy out ύψους 7.000.000 ευρώ! Μπορεί να ακούγεται σαν κασέτα αλλά είναι η πιο ρεαλιστική/πειστική απάντηση στην... παραφιλολογία που μια τον εμφανίζει υποψήφιο για τον πάγκο του Ολυμπιακού και μια για αυτόν της Φενέρ...

ΜΙΡΤΣΕΑ: ο πατέρας του Λουτσέσκου πάντως θα ήθελε να δει τον Ραζβάν σε μεγάλη ομάδα της Κωνσταντινούπολης! Πιστεύοντας πως έτσι θα μπορέσει να κάνει ευρωπαϊκή πορεία και μετά ο γιός του να διεκδικήσει το μεγάλο του όνειρό, δηλαδή να βρεθεί μια μέρα σε πάγκο της Serie A!! Βέβαια ο υιός παρότι συχνά δέχεται την βοήθεια του πρεσβύτερου Λουτσεσκου, λειτουργεί κι "ανταγωνιστικά" / αντιδραστικά αφού θέλει να είναι... αυτόφωτος!

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: παρεμπιπτόντως έχει το... τηλέφωνο του Ραζβάν Λουτσέσκου και την δυνατότητα της προσωπικής επαφής. Από τότε που συζητούσαν απευθείας οι δυο τους για να αναλάμβανε τον Ολυμπιακό, δεν συμφώνησαν και ο "ερυθρόλευκος" ηγέτης πήγε στον Μπέσνικ Χασι. Ο Κοσοβάρος τεχνικός αρκετά "τυχοδιωκτικά" δεσμεύτηκε εκείνο το καλοκαίρι πως μπορούσε να περάσει την ομάδα στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (κάτι που σύμφωνα με τον αστικό μύθο δεν έκανε ο Ρουμάνος)!!!

ΠΑΟΚ: υπάρχουν κάποια ανησυχητικά δεδομένα : α) το γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης (έχουν ακόμη καλή σχέση και απευθείας επικοινωνία με τον Ραζβάν) διοικεί από το Ροστόφ ενώ ο κόουτς θα τον ήθελε πιο συχνά στην Θεσσαλονίκη!, β) η αλήθεια πως ο ΠΑΟΚ πλέον δεν έχει την "προστασία" παρασκηνιακά και διαιτητικά που θα ήθελε ο κόουτς (συνηθισμένος κι από προηγούμενη θητεία του στον "δικέφαλο")!!, γ) η πραγματικότητα που θέλει όσο συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία η ιδιοκτησία να μην... βάζει λεφτά για μεγάλες μεταγραφές!!!, δ) συν τις δυο μεταγραφικές λίστες ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, μία του Μπότο και μια του υιού Σαββίδη και των "δικών" του σκάουτς, με τον "Στρατηγό" στην μέση (ο Ραζβάν δεν είναι προπονητής που θα ζητήσει την απόκτηση του τάδε παίκτη αλλά παικτών -στις θέσεις που θέλει - με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ...προσωπικότητα)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να... χαρίσει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ ο Λουτσέσκου - "Άδεια" με Ολυμπιακό - 5ος ο Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags