Facebook Pixel ΑΕΚ: "Φρούριο" η Αγιά Σοφιά! Σιδερένια... τείχη στο γήπεδο – Αποκαλυπτικό βίντεο
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-13 17:52:00

"Φρούριο" η Αγιά Σοφιά! Σιδερένια... τείχη βάζει η ΑΕΚ στο γήπεδο – Αποκαλυπτικό βίντεο

του Κιτρινόμαυρου
"Φρούριο" η Αγιά Σοφιά! Σιδερένια... τείχη βάζει η ΑΕΚ στο γήπεδο – Αποκαλυπτικό βίντεο

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το ματς της Κυριακής με τον Βόλο για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, στο οποίο με νίκη ή ισοπαλία η ΑΕΚ σηκώνει το πρωτάθλημα.

Τις προηγούμενες ημέρες, η ΑΕΚ είχε προειδοποιήσει σε επίσημη ανακοίνωσή της τους οπαδούς της, ότι την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Βόλο υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας.

Βλέπετε ο ενθουσιασμός για την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος από πλευράς Ένωσης είναι διάχυτος. Οι οπαδοί έκαναν sold out από τις πρώτες ημέρες που κυκλοφόρησαν τα λιγοστά εισιτήρια για το κυριακάτικο ματς και αποδεικνύεται, ότι η «Αγιά Σοφιά» είναι πολύ μικρή, για να χωρέσει όλον τον λαό που θα βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πανηγυρίσει. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.

Μέσα στο γήπεδο όμως, η Ένωση τόνισε σε ανακοίνωσή της, ότι όλοι πρέπει να είναι άψογοι.

«Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ακόμη το πρωτάθλημα! Για να το πάρει πρέπει να παίξει την Κυριακή στην OPAP Arena με τον Βόλο και να εξασφαλίσει και μαθηματικά αυτό που χρειάζεται. Δεν είναι την Κυριακή ένα ματς σαν αυτό με τον Απόλλωνα τον Μάιο του 2018 στην Ριζούπολη, όταν ήμασταν ήδη μαθηματικά πρωταθλητές και πήγαμε μόνο για να γιορτάσουμε. Το πρωτάθλημα ΚΡΙΝΕΤΑΙ την Κυριακή, δεν πάμε ως ήδη πρωταθλητές στο γήπεδο!

Για να πετύχουμε τον στόχο μας λοιπόν και να είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί με το σφύριγμα της λήξης, πρέπει να έχουμε επίγνωση αυτής της πραγματικότητας και να δείξουμε ΟΛΟΙ το αυτονόητο αίσθημα ευθύνης. Όπως όλα τα ματς ως τώρα στο Σπίτι Μας, έτσι κι αυτό πρέπει να αρχίσει, να εξελιχθεί και να λήξει κανονικά. Οποιοσδήποτε δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό, καλό είναι να μείνει μακριά από την OPAP Arena.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι ΑΒΑΤΟ, όπως ήταν σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει φέτος. Αν κάποιος επιχειρήσει να παραβιάσει αυτό το άβατο, εκτός από την αυτονόητη προσπάθεια των υπευθύνων της ΠΑΕ για να εμποδιστεί, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί απ' όλους ως προβοκάτορας. Η ανοησία δεν αποτελεί δικαιολογία.

Σε έναν κανονικό αγώνα πρωταθλήματος, υπάρχει και το κανονικό πειθαρχικό πλαίσιο κι ως εκ τούτου τεράστιοι κίνδυνοι για την ομάδα μας από οποιουδήποτε είδους ανεύθυνη και ανόητη συμπεριφορά. Το ματς πρέπει να γίνει με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν γίνει όλοι οι αγώνες μας εντός σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Και μετά την λήξη του αγώνα, εφόσον είμαστε πρωταθλητές, ισχύουν ακριβώς τα ίδια! Κανείς δεν πρέπει να διανοηθεί καν να προσπαθήσει να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ και θα αντιμετωπιστεί ως εχθρική πράξη απέναντι στην ΑΕΚ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάλει την ΑΕΚ σε κίνδυνο. Όλοι μένουμε στις θέσεις μας, μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Η ΠΑΕ θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να το χαρούμε όλοι μαζί με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες μας πρωταγωνιστές και όλους τους φιλάθλους μας συμμέτοχους με τον τρόπο που πρέπει, για να μείνει σε όλους αξέχαστο.

Μέχρι την Κυριακή θα επαναλάβουμε πολλές φορές και με λεπτομέρειες όλα όσα πρέπει να γίνουν, για να χαρούμε με την ψυχή μας από την στιγμή που η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της στο ματς με τον Βόλο και παράλληλα να προστατεύσουμε την ΑΕΚ», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ παίρνει όλα τα μέτρα για να μην υπάρξουν προβοκάτσιες και να εμποδίσει ορισμένους, οι οποίοι ίσως προσπαθήσουν να αμαυρώσουν την κατάκτηση του τίτλου. Όπως δείχνει αποκαλυπτικό βίντεο, στο γήπεδο έχουν τοποθετηθεί μεταλλικές κατασκευές. Αυτή είναι μία προσπάθεια για να καταστεί άβατος ο αγωνιστικός χώρος, όπως τόνιζε και η ανακοίνωση. Όπως όλα δείχνουν το γήπεδο θα είναι φρούριο.

Δείτε το:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags