Facebook Pixel Άρης: Σοβαρό εμπόδιο για Άρη στην υπόθεση Κράστεφ - Μπήκε δυνατά γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-23 20:11:00

Σοβαρό εμπόδιο για Άρη στην υπόθεση Κράστεφ - Μπήκε δυνατά γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα

Sportdog Team
Σοβαρό εμπόδιο για Άρη στην υπόθεση Κράστεφ - Μπήκε δυνατά γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα

Ο Φίλιπ Κράστεφ αποτελεί έναν από τους παίκτες που βρίσκονται στην transfer list του Άρη, ωστόσο το ίδιο ισχύει και για άλλες ομάδες. 

Άρης: Ο Φίλιπ Κράστεφ αποτελεί έναν από τους παίκτες που βρίσκονται στην transfer list του Άρη, ωστόσο το ίδιο ισχύει και για άλλες ομάδες. Μία εξ αυτών είναι και η Σταντάρ Λιέγης, με ιστοσελίδα του Βελγίου να ισχυρίζεται ότι ο Βούλγαρος μέσος είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική ομάδα.

Η ιστοσελίδα Voetbal, μεταφέρει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Σταντάρ Λιέγης θα πάρει τον 21χρονο χαφ δανεικό από την Λόμελ, που έχει τα δικαιώματά του.

«Ο Κράστεφ θα ενισχύσει τη Σταντάρ Λιέγης, η οποία την επόμενη σεζόν φαίνεται να έχει πολύ σοβαρές φιλοδοξίες. Ο σύλλογος σχεδιάζει αρκετές μεταγραφές για να κλείσει τη διαφορά με τις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος και ακόμη και να παλέψει για κάτι πιο ουσιαστικό», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό ρεπορτάζ, στο οποίο πάντως τονίζεται ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Κράστεφ από τον Άρη, αλλά και γαλλικές και πορτογαλικές ομάδες.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δύσκολη... αποστολή Μπαρτζώκα πριν τον ΠΑΟ - Γρίφος με Σλούκα-Βεζένκοφ, ριζικές αλλαγές στο ρόστερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags