Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οργή στον Ολυμπιακό για Φορτούνη και Εθνική - "Δεν είναι τυχαίος παίκτης" - Αλλάζουν τα δεδομένα για Μαρθελίνο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 13:46:00

Οργή στον Ολυμπιακό για Φορτούνη και Εθνική - "Δεν είναι τυχαίος παίκτης" - Αλλάζουν τα δεδομένα για Μαρθελίνο!

Sportdog Team
Οργή στον Ολυμπιακό για Φορτούνη και Εθνική - "Δεν είναι τυχαίος παίκτης" - Αλλάζουν τα δεδομένα για Μαρθελίνο!

Ο Νίκος Σταματέλος περιμένει κατάληξη στο θέμα προπονητή του Ολυμπιακού την επόμενη εβδομάδα. Τι είπε για το "κόψιμο" του Κώστα Φορτούνη από την Εθνική ομάδα.

Εξελίξεις και… φινάλε στο σίριαλ του προπονητή στον Ολυμπιακό αναμένει ο Νίκος Σταματέλος μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εξηγώντας γιατί οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν διάθεση να περιμένουν κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις.

«Λίγη υπομονή χρειάζεται για τον προπονητή. Σε καμιά εβδομάδα πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσει. Σίγουρα οι μέρες περνούν, αλλά αν είναι για να έρθει ένα πολύ καλό όνομα, ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να περιμένει λίγες μέρες ακόμη. Ο Κορδόν κάνει τις επαφές του και αναμένει.

 

Ο Μαρθελίνο και ο Μπορδαλάς είναι πολύ ψηλά, ενώ ο Κρέσπο φαίνεται πως έχει υποχωρήσει τέταρτος ή πέμπτος στη λίστα. Ο Μαρθελίνο έχει απορρίψει τρεις φορές παλαιότερα τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί τις επαφές κάνει ο Κορδόν», σημείωσε.

Σχετικά με τη διαφαινόμενη μη κλήση του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Ιουνίου είπε: «Ο παίκτης απογοητεύτηκε που δεν κλήθηκε. Θεωρήθηκε από πολλούς απρέπεια και υπάρχει οργή στην ομάδα, γιατί δεν είναι κανένας τυχαίος παίκτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η Ευρώπη" για τεράστιο deal Μαρινάκη - Συνεργασία με Μπερλουσκόνι - Βρήκε... νέα Νότιγχαμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags