Facebook Pixel Άρης: Το μεταγραφικό πλάνο του Άρη προβλέπει… διψήφιο αριθμό - Τι ισχύει σε κάθε θέση
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 14:06:00

Το μεταγραφικό πλάνο του Άρη προβλέπει… διψήφιο αριθμό - Τι ισχύει σε κάθε θέση

Sportdog Team

Η απόφαση που έχει ληφθεί από τους ανθρώπους του Άρη είναι… ανακατασκευή. Όπερ αυτό σημαίνει ότι μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να αλλάξει ριζικά το προφίλ της ομάδας.

Άρης: Κάτι που προϋποθέτει διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα. Είναι αλήθεια, πως το πλάνο προβλέπει αλλαγές με κόσμο να έρχεται, αλλά και κόσμο να φεύγει.

Αν όλα κυλήσουν σύμφωνα αρχικού σχεδιασμού και δεν προκύψει κάτι απρόοπτο στην πορεία, τότε, ο συνολικός αριθμός των μεταγραφών που θα γίνουν θα είναι διψήφιος.

Πάμε να ρίξουμε αναλυτικά μια ματιά σε όλες τις θέσεις. Τι υπάρχει, τι… δεν υπολογίζεται και τι θέλει ο Άρης.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Υπάρχει μόνο ένα ενεργό συμβόλαιο, αυτό του Χουλιάν Κουέστα. Του Σιαμπάνη ολοκληρώνεται, αλλά γίνονται διαπραγματεύσεις ανανέωσης, ενώ ο τρίτος τερματοφύλακας, ο νεαρός Καρακασίδης έχει ήδη πωληθεί στον Παναθηναϊκό. Άρα, σίγουρα μια μεταγραφή γκολκίπερ κι αν δεν ανανεώσει ο Σιαμπάνης, τότε και δεύτερη.

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Με συμβόλαια είναι τρεις έμπειροι και δύο νεαροί στόπερ και τέσσερα πλάγια μπακ. Για το κέντρο της άμυνας είναι οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ενκουλού, ο πιτσιρικάς Τανούλης και ο Χρυσόπουλος, που επιστρέφει έπειτα από τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό. Δύο αριστερά μπακ, οι Μαζικού και Πίρσμαν και δύο δεξιά οι Οντουμπάζιο και Εμπακατά.

Ο Μπράμπετς και οι νεαροί μένουν, ο Φαμπιάνο το ίδιο εκτός κι αν «σκάσει» πρόταση. «Αμφίβολος» είναι ο Ενκουλού. Για τους πλάγιους μπακ, σίγουρος είναι ο Εμπακατά, ενώ για τους άλλους τρεις βλέπουμε. Στόπερ μάλλον θα αποκτηθεί κι ανάλογα με το ποιοι θα φύγουν θα γίνουν οι υπόλοιπες κινήσεις.

ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

Ο Νταρίντα, ο νεαρός Σγούρος, ο Ντουκουρέ και ο Νταμπό είναι τα τέσσερα συμβόλαια που υπάρχουν. Οι δύο τελευταίοι πάντως μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα μείνουν, ενώ έφυγε ήδη ο Ετέμπο. Το συμβόλαιο του Ρουπ ολοκληρώθηκε, αλλά γίνονται κουβέντες ανανέωσης. Με λίγα λόγια, ο Άρης θα πάει σίγουρα για 1-2 εξάρια κι έναν box to box μέσο.

ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Εδώ αναμένεται να γίνει ο… κακός χαμός. Ο Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία και ο Λουίς Πάλμα είναι τα συμβόλαια που υπάρχουν, με τον τελευταία πάντως να είναι υποψήφιος για μεταγραφή. Ο Χριστοδουλόπουλος μάλλον θα ανανεώσει, ενώ έφυγαν οι: Καμάτσο, Ιτούρμπε, Χαϊροβιτς και Ζερβίνιο. Λογικά ο Άρης θα πάει για δύο με τρία εξτρέμ και ίσως και για ένα δεκάρι ακόμη.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Ο Καμαρά επιστρέφει στον Ολυμπιακό, ο Γκρέι έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμη, αλλά μη το δένετε κόμπο ότι θα μείνει. Ο Άρης ξεκινάει σίγουρα για την απόκτηση ενός σέντερ φορ κι αν προκύψει εξέλιξη με τον Γκρέι, τότε θα πάρει και δεύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σημαντικές αλλαγές για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των ελληνικών ομάδων τη σεζόν 2024-2025!

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags