Facebook Pixel Ρόμα: Απίστευτο: Πατέρας χάνει την αποφοίτηση της κόρης του για τον τελικό της Ρόμα στο Europa League!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-28 02:42:00

Απίστευτο: Πατέρας χάνει την αποφοίτηση της κόρης του για τον τελικό της Ρόμα στο Europa League!

Sportdog Team
Απίστευτο: Πατέρας χάνει την αποφοίτηση της κόρης του για τον τελικό της Ρόμα στο Europa League!

Η... τρέλα ενός 60χρονου οπαδού της Ρόμα να επιλέξει τον τελικό του Europa League από την αποφοίτηση της κόρης του, έχει προκαλέσει αντιδράσεις την Ιταλία.

 

«Το όνομα μου είναι Μάρτα και θα ήθελα να σας πω κάτι που με πλήγωσε», ήταν η εισαγωγή της Μάρτα, φοιτήτριας βιολογίας σε εκπομπή του Rai Due: «Την Τετάρτη παίρνω το πτυχίο μου στην βιολογία, αλλά ο πατέρας μου δεν θα βρίσκεται εκεί διότι μου είπε ότι βρήκε εισιτήρια για τον τελικό της Ρόμα με την Σεβίλλη στην Βουδαπέστη. Για έναν 60χρονο άντρα η αποφοίτηση της κόρης του έρχεται μετά από την ποδοσφαιρική του ομάδα», κατέληξε με παράπονο η Ιταλίδα φοιτήτρια, που έχει προκαλέσει επικοινωνιακό σάλο στην Ιταλία.

Η Μάρτα έχει λάβει μάλιστα ένα απίστευτο κύμα συμπαράστασης, την ίδια στιγμή που υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι αποθεώνουν τον πατέρα της, αποκαλώντας τον ως τον μεγαλύτερο Romanista της εποχής του!

Η ιστορία βγήκε στη δημοσιότητα μόλις δύο ημέρες μετά από μία ανάλογη δήλωση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος αποκάλυψε ότι επέστρεψε τα εισιτήρια του τελικού, καθώς την Τετάρτη είναι η μέρα αποφοίτησης της κόρης του από το γυμνάσιο: «Όταν ένα μέρος της καρδιάς σου αποφοιτά από το σχολείο, δεν μπορείς να είσαι απών», έγραψε στο Instagram ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Ρόμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags