Facebook Pixel Ποιος κέρδισε τον τίτλο του χειρότερου, των 11… χειρότερων της Premier League;
| 2023-05-31 21:52:00

Ποιος κέρδισε τον τίτλο του χειρότερου, των 11… χειρότερων της Premier League;

Sportdog Team

 Τέσσερις παίκτες της Λιντς, από δύο των Νόττινγκαμ Φόρεστ, Σαουθάμπτον, κι από έναν των Φούλαμ, Μπόρνμουθ και Τόττεναμ βρίσκονται στην χειρότερη 11άδα του φετινού, αγγλικού πρωταθλήματος. Κανένας της Λέστερ, και ας ακολούθησε Λιντς και Σαουθάμπτον στην Championship.

 Σύμφωνα με ανάλυση του «Sofascore» όμως, το database «Γκουρού» των στατιστικών της Premier League, ο χειρότερος των 11… χειρότερων ήταν ο 22χρονος Αμερικανός μέσος επιθετικός της Λιντς, Μπρέντεν Άαρονσον. Ήρθε στο «Έλλαντ Ρόουντ» το καλοκαίρι, από την αυστριακή Ρεντ Μπουλ Σάλτζμπουργκ με σχεδόν 27εκ. ευρώ η απόδοσή του όμως αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών και περιστάσεων. Μόνο ένα γκολ πέτυχε σε 36 παιχνίδια, μάλιστα στις 21 Αυγούστου στο 3-0 με το οποίο η Λιντς είχε νικήσει την Τσέλσι πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη σε βάρος των «Blues» ύστερα από 20 χρόνια. Μετά όμως βυθίστηκε στην ανωνυμία και βαθμολογήθηκε από το Sofascore με 6.51, τον χαμηλότερο συντελεστή των χειρότερων 11.

 Όσον αφορά τους υπόλοιπους: ο τερματοφύλακας της Σαουθάμπτον, Μπαζούνου (με 6.58), οι αμυντικοί της Λιντς, Φίρπο (6.55), Κοχ (6.63), ο Λενγκλέ της Τόττεναμ (6.65), ο Σμιθ της Μπόρνμουθ (6.53). Οι αμυντικοί μέσοι της Νόττινγκαμ Φόρεστ, Φρίλερ (6.67) και Μάνγκαλα (6.67), οι μέσο επιθετικοί Ελιονούσι της Σαουθάμπτον (6.64), ο Άαρονσον και ο Ντεκόρντοβα Ριντ της Φούλαμ (6.65), ενώ σέντερ- φορ ο Μπάμφορντ, πάλι της Λιντς με 6.6.    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags