Facebook Pixel Ολυμπιακός: ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Τραυματισμός ξένου άσου και φόβοι για πολύ σοβαρή ζημιά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 20:48:00

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Τραυματισμός ξένου άσου και φόβοι για πολύ σοβαρή ζημιά!

Sportdog Team
ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Τραυματισμός ξένου άσου και φόβοι για πολύ σοβαρή ζημιά!

Πολύ άτυχος φαίνεται ότι είναι ποδοσφαιριστής που ανήκει στους Ερυθρόλευκους και αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού μιας και τραυματίστηκε και υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη ρήξη χιαστών.

Ντορόν Λάιντνερ: Μεγάλη ατυχία για τον νεαρό Ισραηλινό ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην Αούστρια Βιέννης σαν δανεικός, μιας και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λίντσερ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 29' της αναμέτρησης και την ομάδα την Τετάρτη (31/5) να αναφέρει πως πιθανώς έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

"Υπάρχουν φόβοι πως ο Λάιτνερ υπέστη ρήξη χιαστού στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λίντσερ την περασμένη Κυριακή και ταξίδεψε στην Ελλάδα για περαιτέρω εξετάσεις. Η Αούστρια του εύχεται ταχεία και πλήρη ανάρρωση", αναφέρει η ανακοίνωση και πλέον αν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Ντορόν Λάιντνερ επιβεβαιωθούν ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για 7-8 μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό - Έλληνας σκόρερ από Αμερική με καλό σουτ - 14,1 πόντους μ.ο. και αμυντικός (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags