Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βραδινή αποκάλυψη από Τσορμπατζόγλου - "Υπαρκτό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Πόνσε και..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 22:20:00

Βραδινή αποκάλυψη από Τσορμπατζόγλου - "Υπαρκτό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Πόνσε και..."

Sportdog Team
Βραδινή αποκάλυψη από Τσορμπατζόγλου - "Υπαρκτό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Πόνσε και..."

Για τα δεδομένα που υπάρχουν σχετικά με το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά σχετικά με την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, αλλά και ακόμα ένα γνωστό όνομα για τη θέση του φορ σχολίασε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

ΠΑΟΚ: Για τα τελευταία δεδομένα σχετικά με το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για τις περιπτώσεις του Εζέκιελ Πόνσε και Τέμου Πούκι μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον για Πόνσε και Πούκι. Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε και με αυτούς τους δύο παίκτες. Η μεταγραφή του φορ είναι πάρα πολύ σημαντική για την ομάδα και ο πήχης είναι ψηλά, γιατί πρέπει να ανέβει το επίπεδο. Έναν τέτοιου επιπέδου παίκτη θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και ο δεύτερος μπορεί να είναι ο Κρμέντσικ, που αποχωρεί από την Ινδονησία.

Φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τσέχο, αλλά στον ΠΑΟΚ αμφιταλαντεύονται αν ο δεύτερος φορ θα είναι ο Κρμέντσικ ή ο Μπράντον Τόμας», ανέφερε, ενώ παράλληλα μίλησε και τις υπόλοιπες θέσεις που ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να ενισχυθεί αλλά και στο θέμα του Πάμπλο Γκαρσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό - Έλληνας σκόρερ από Αμερική με καλό σουτ - 14,1 πόντους μ.ο. και αμυντικός (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags