Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικολογιάννης: Για ποιον θα δώσει πολλά λεφτά ο Αλαφούζος - Τι θα γίνει με Μπερνάρ, γιατί έφυγε ο Κουρμπέλης
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 17:10:00

Νικολογιάννης: Για ποιον θα δώσει πολλά λεφτά ο Παναθηναϊκός - Τι θα γίνει με Μπερνάρ, γιατί έφυγε ο Κουρμπέλης

Sportdog Team
Νικολογιάννης: Για ποιον θα δώσει πολλά λεφτά ο Παναθηναϊκός - Τι θα γίνει με Μπερνάρ, γιατί έφυγε ο Κουρμπέλης

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM επιβεβλημένη την βελτίωση του επιπέδου των κεντρικών μέσων του Παναθηναϊκού, με την εύρεση παικτών με γκολ και ασίστ ενώ αναφέρθηκε και στον Μπερνάρ.

Απαραίτητη θωρεί όπως τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης την ενίσχυση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των κεντρικών χαφ του Παναθηναϊκού, με την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη να προσφέρει τη δυνατότητα για τον ερχομό παικτών με γκολ και ασίστ.

«Ο Παναθηναϊκός νομίζω ότι έχει μια μεγάλη ευκαιρία να αναβαθμίσει τον χώρο του κέντρου. Αν έμενε ο Κουρμπέλης δεν θα γινόταν αυτό, θα πήγαινε με Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Ζέκα και θα έφερνε μόνο έναν παίκτη στο 10. Τώρα, σίγουρα θα φέρει παίκτη να τον αντικαταστήσει, πέρα από το 10 δηλαδή, ο Παναθηναϊκός ψάχνει βασικό και στο 8-6 για να κάνει τριάδα. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να πάρει κι έναν ακόμα. Θέλουν να αναβαθμίσουν την θέση πάντως στον Παναθηναϊκό. Για εμένα επιβάλλεται, πρέπει, είναι απαραίτητο να αλλάξει τα χαφ του. Αν κάνει κάποιος μια σύγκριση των γκολ του με εκείνων Ολυμπιακού και ΑΕΚ, θα δει ότι η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Η διάθεση είναι να ρίξει ένα πολύ σημαντικό ποσό εκεί», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ότι αυτή την στιγμή δεν είναι στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κατ' επέκταση του «τριφυλλιού» να φύγει ο Μπερνάρ, που υπολογίζεται και για δεκάρι και για εξτρέμ, εκτιμώντας ότι τη νέα σεζόν θα είναι βελτιωμένος.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε τόνισε ότι ο Κουρμπέλης είπε όχι στην πρόταση του Παναθηναϊκού γιατί επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, με το πιθανότερο σενάριο να τον θέλει να πηγαίνει στην Τράμπζονσπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλαφούζος, Γιοβάνοβιτς δεν "καίγονταν" για Κουρμπέλη - Τι ζήτησε για να μείνει στον ΠΑΟ - 2 εκατ. για 2 φορ ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags