Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ με Κοτάρσκι - Ενδιαφέρον από ομάδες και... προσεχώς προτάσεις - Η στάση του παίκτη
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 21:43:00

"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ με Κοτάρσκι - Ενδιαφέρον από ομάδες και... προσεχώς προτάσεις - Η στάση του παίκτη

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ με Κοτάρσκι - Ενδιαφέρον από ομάδες και... προσεχώς προτάσεις - Η στάση του παίκτη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν η καλύτερη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε και η πιο τρανταχτή απόδειξη είναι ότι πρόκειται για τον παίκτη με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

 

ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν η καλύτερη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε και η πιο τρανταχτή απόδειξη είναι ότι πρόκειται για τον παίκτη με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

Απέδειξε ότι ο Δικέφαλος έχει έναν γκολκίπερ πολύ υψηλών προδιαγραφών, τον κορυφαίο εντός συνόρων και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Όμως και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του γιατί ο ΠΑΟΚ του δίνει την ευκαιρία να εκτοξευθεί και την έχει αρπάξει από τα μαλλιά.

Είναι πολύ ικανοποιημένος στην Τούμπα, θέλει όμως να συνδυάσει την δεύτερη σεζόν του με τίτλους, έχοντας και ένα πετυχημένο καλοκαίρι με την U21 της Κροατίας στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε λίγο καιρό.

Την ίδια ώρα, βέβαια, οι εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Στην Τούμπα φτάνουν διάφορα μηνύματα και αν κάποιο μετατραπεί σε πρόταση τότε ο ΠΑΟΚ θα την αξιολογήσει. Το βέβαιο είναι ότι η βασική στόχευση του ΠΑΟΚ είναι να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν (και γιατί όχι και περισσότερο), αφού εγγυάται ότι θα υπάρχει μία σταθερά υψηλών προδιαγραφών κάτω από την εστία.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού; - Βουίζει η Ευρώπη - "Στέλνουν" κορυφαίο σκόρερ της Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags