Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν έφταιγε μόνο ο τραυματισμός του Κούρτιτς για το διαζύγιο με ΠΑΟΚ - Οι άγνωστες αιτίες και το κακό κλίμα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 23:20:00

Δεν έφταιγε μόνο ο τραυματισμός του Κούρτιτς για το διαζύγιο με ΠΑΟΚ - Οι άγνωστες αιτίες και το κακό κλίμα

Sportdog Team
Δεν έφταιγε μόνο ο τραυματισμός του Κούρτιτς για το διαζύγιο με ΠΑΟΚ - Οι άγνωστες αιτίες και το κακό κλίμα

Ο Γιασμίν Κούρτιτς αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, έχοντας καταγράψει 63 συμμετοχές, 21 γκολ και τέσσερις ασίστ. 

ΠΑΟΚ: Ο Γιασμίν Κούρτιτς αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, έχοντας καταγράψει 63 συμμετοχές, 21 γκολ και τέσσερις ασίστ. Ο Σλοβένος έκανε μία καταπληκτική πρώτη σεζόν, τουλάχιστον μέχρι και το ματς με την Γάνδη στην Τούμπα που είχε πετύχει το τελευταίο γκολ (18ο) της περιόδου 2021-22 και από εκεί και πέρα η παρουσία του άρχισε να φθίνει, μέχρι που τέθηκε εντελώς εκτός ομάδας.

Επισήμως, έπαιξαν ρόλο τα προβλήματα που είχε στο γόνατο, αυτό είναι αλήθεια, αλλά μόνο ένα μέρος της. Ο Σλοβένος μέσος είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ στα τέλη Οκτωβρίου, αλλά περίπου ένα δεκαήμερο μετά συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια με την εθνική ομάδα της χώρας του. Εκείνη την περίοδο, μετά την ήττα από την ΑΕΚ η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήθελε αλλαγές στα πρόσωπα και ήταν τότε που ο Λουτσέσκου ανανέωσε σε μεγάλο βαθμό τον κορμό της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχασε ποτέ το πιστεύω ότι ο Σλοβένος ήταν ένας πολύ ποιοτικός μέσος και με έμφαση στο σκοράρισμα, σίγουρα όμως διαπίστωνε και το κακό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια για τον Σλοβένο.

Όσοι ζούσαν από κοντά την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, διαπίστωναν ότι ο Κούρτιτς δεν ήταν αγαπητός από τους συμπαίκτες του, παρότι είναι αλήθεια, δεν είχε καταγραφεί αρνητική συμπεριφορά από την πλευρά του προς συμπαίκτη του.

Ακόμη και όταν εκδήλωσε δυσφορία όταν δεν έπαιξε με την Λέφσκι, δεν υπήρξε κάποιο συμβάν που να αφορούσε στον ίδιο και τους παίκτες του. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ένα δεδομένο που δυσκόλευε την σχέση του με την ομάδα.

Πάντως, ο Λουτσέσκου ήθελε να τον χρησιμοποιήσει και στο δεύτερο μισό της σεζόν που έκλεισε, όμως, εκεί έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός που είχε στο γόνατο με την επιστροφή της ομάδας από την Κύπρο (εκεί είχε αγωνιστεί και σε φιλικό). Για εκείνη την περίοδο δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες από την ΠΑΕ, ωστόσο, το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι ο Κούρτιτς απευθύνθηκε σε ειδικό, εξ ου και οι συχνές άδειες που έπαιρνε από την ΠΑΕ. Κάπως έτσι, όταν το ξεπέρασε και επανήλθε, δεν υπήρχε πολύς χρόνος για να ξαναμπεί στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Μάχη με Αρμάνι για Νέιπιρ - Έκπληξη στο Λιμάνι με Λούντμπεργκ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags